Dětské Oblečení Velikost Děliče 7pcs Dítě Organizátorka Školky Dekor Slon Tvar Dřevěné Skříni Organizátor Štítky Dělič

(0) 0 Recenze | SKU: w10135

  • Původ: Pevninské Číně
  • Materiál: Dřevo

Cena

75.25 Kč 115.83 Kč

Velikost:

Množství

Se sedmi barevnými kódy a kreslený slon design, aby vaše oblečení seřazené nebylo nikdy roztomilejší.Je odolný materiál a přímé upevnění zajišťují trvanlivost a stabilitu.

Produkt materiál: dřevo

Produktu velikost: 17.6*7.2 cm/6.9*2.8 v

Hmotnost produktu: 1 sada váží 94g

Seznam Produktů:

Dřevěná dětská skříň dělič*1 sada (7 ks)

Více viz podrobnosti o produktu

1.Zvýšená Uspořádanost: Organizovat vaše dítě šatníku efektivněji a snížit nepořádek na oddělování oblečení podle velikosti a typu, který vytváří tajné skladovací prostory pro hladší organizaci.

2.Snadné Třídění: Naše dítě je šatna závěs děliče funkce sedmi barevnými kódy pro snadnou identifikaci a oboustranný tisk pro jasný text upomínky na obou stranách, takže pořádání předměty podle velikosti, pohlaví a sezóny vánek.

3.Robustní konstrukce: Vyrobeno s odolného materiálu a odolné dřevo, naše dítě je šatna závěs děliče mají hladký povrch - silné a odolné proti opotřebení.

4.Zvíře Kontaktu: Přidat hravé zvířecí prvek, aby vaše dítě je šatna s naší džungli-themed šatna děliče.Navržen s roztomilé kreslené ilustrace zvířat, tyto dřevěné ozdoby jsou ideální pro třídění své děti, oblečení podle velikosti.

5.Snadné Zavěšení: Pověsit tyto dřeva dětská skříň děliče bez námahy na jakoukoli tyč bez použití nářadí.Není třeba pro přímé upevnění.Odolná konstrukce zajišťuje, že poškození-organizace zdarma, jednoduše posuňte zapnutí a vypnutí podle potřeby.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů