3D UV DTF Přenos Nálepka Pro 16oz Sklo Cartoon Šálek Zábaly Samolepky Vodotěsné Vlastní Logo Obtisk

(0) 0 Recenze | SKU: w10672

  • Původ: Pevninské Číně

Cena

11.33 Kč 22.67 Kč

Velikost:

Množství

UV DTF ZABALENÉ SKLO: Tento KIT obsahuje 1 list UV DTF zabalené sklo, papír pro přenos na brýle.Tyto nábytek rub-o převodech přicházejí v různých stylů, ideální pro ruční práce a může být použit k snadno vyzdobit své oblíbené položky.

IDEÁLNÍ VELIKOST UV DTF zabalené sklo, papír pro přenos na rub fólie je navržen tak, aby být perfektní velikost 9.05*4.33 palců (23*11 cm), který je ideální pro 16 unce sklenic.Toto zajišťuje bezproblémové a přesné aplikace přenosu, aby vyhovoval vašim proces potřebuje.

SPOLEHLIVÁ KVALITA: Naše UV DTF hrnek převod samolepky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních, ekologicky šetrných materiálů.Tyto třecí převod nálepky na nábytek mají 3D efekt a jsou vyrobeny s UV přenos vložit, aby zajistily, zářivé barvy, silná přilnavost, a vody a odolnost proti poškrábání.

DIY Kroky: Jednoduše sloupnout nálepka, aplikovat ji na požadovaný povrch, jemně otřete, aby zajistily, že povrch je hladký, a pak se pomalu sloupněte film v rozích.S těmito jednoduchých kroků, můžete získat krásné dekorace.

ŠIROKÉ uplatnění: Naši třecí převod samolepky lze aplikovat na různé hladké povrchy, včetně lahve s vodou, džbánky na pivo, ledovou kávu, hrnky, šálky sody, ledový čaj, poháry, notebooky, skateboardy, zavazadla, nábytek, jízdní kola a dokonce i kov auta.Nechte svou kreativitu zazářit a vytvořit svůj vlastní jedinečný styl s těmito univerzální samolepky.

Název produktu: UV DTF Převod Samolepky

Styl: Ocean Série

Rysy: vodotěsné, odolné proti oleji, odolné proti roztržení

Velikost: 23*11 cm/9.05*4.33 palců

Styl: D1624,D1711,D1803,D1815,D1845,D1851,D1927 (jak je znázorněno na obrázku)

Použití: Nálepka

Poznámka: Nálepky, včetně šálky

Vážení kupující,Vítejte v našem obchodě.Existuje mnoho užitečné a levné zboží v našem obchodě.Pokud potřebujete více tuto položku ,můžete nás kontaktovat.dáme vám naše nejlepší cenu.Zanechte vzkaz!

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů