12 Ks Super Sticky Notes Morandi Barvy, Bulk Balení Vynikající Lepivost Eco-Friendly, Přenosný, Ideální

(0) 0 Recenze | SKU: w110194

  • Původ: Pevninské Číně

Cena

238.68 Kč 411.62 Kč

Velikost:

Množství

12 Ks Super Sticky Notes Morandi Barvy, Bulk Balení Vynikající Lepivost Eco-Friendly, Přenosný, Ideální

Robustní Kompaktní Velikost: Dokonale přenosný 3x3 palce sticky notes, slibuje pohodlí a všestrannost.Bulk balení, poskytuje dostatek zásob v celkové výši 720 listů přes 12 individuálních podložky.Být vždy připraven, aby se důležité poznámky a připomenutí kdykoliv a kdekoliv.

Univerzální Nástroj: Tyto sticky notes není vázán na jednu prostředí.Jejich užitečnost prodloužit ze školy, do kanceláře, a dokonce i domácí použití.Excel v zobrazení klíčové poznámky a upomínky na sortiment povrchy včetně zdí, dveří, ledničky, monitory a další.Svět je váš notebook!

Nespornou Přilnavost: chápe význam lepivost v sticky notes.Naše poznámky nejen dodržovat výborně, ale také zanechat žádný nepořádek zbytky po odstranění.Budou také vystupovat jako šetrné k životnímu prostředí, je plně recyklovatelný bez ztráty jeho kvality nebo lepivost.

Elegantní Morandi Barvy: Skládá se ze 6 vkusné světlé odstíny červené, fialové, zelené, šedé, modré a žluté.Naše Morandi barevné sticky notes rozzáří každé stránky, aby vaše záznamy více odlišitelné než kdy jindy.Nejen funkční, ale také elegantní - zkontrolujte, poznámka-přičemž estetický zážitek!

Kvalitní papír: Sticky Notes zvýšit laťku pro papír standardní.Jedinečně silný papír kvality zajišťuje, žádné prosakování inkoustu, podpora čisté a hladké psaní.Vytvořil přes pokročilé technologie procesu, výsledkem je zelené-příjemný materiál, který zlepšuje vaše psaní zážitek.

Barva:Jak Je Znázorněno

Materiál:Papír

Velikost:3x3 Cm

Obsah Balení:

12 * Pohodlné znamení

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů