2ks 15Cm, Průměr Flexibilní klimatizaci, Výfukové Potrubí, Větrací Potrubí Výstupní Potrubí Klimatizace Zásuvky Kondicionér

(0) 0 Recenze | SKU: w1117

  • Původ: Pevninské Číně

Cena

778.14 Kč 960.60 Kč

Velikost:

Množství

Vítejte v našem obchodě.

Naše výrobky mají přijatelné ceny a dobrá kvalita.Podporujeme dropshipping a velkoobchod .Pokud chcete pracovat s námi na dlouhou dobu, prosím, kontaktujte nás a my vám velmi příznivé ceny.Nejlépe Jde!

Univerzální kompatibilita: výfukové hadice je vhodný pro všechny typy přenosných klimatizací modely.Tak dlouho, jak budete používat stejné hadice, konektor má průměr 15 cm (vnějšího okraje k vnějšímu okraji) a jeho vlákno je proti směru hodinových ručiček.

Snadná instalace: Jemně prodloužit výfukové hadice, splnit stávající hadice, vyrovnejte konce, otočit ve směru hodinových ručiček, dokud nezacvakne na místo, snadná instalace.

Vhodné: toto je dobré, když klimatizační jednotka stále běží skvěle,základní odvětrávací hadice je prasklá,pak je potřeba ji vyměnit.

Odolné a robustní: hadice je vyrobena z polypropylenu pro flexibilitu, trvanlivost a přenositelnost, což je dobrou alternativou, aby se zabránilo klimatizace úniku, když základní výfukové hadice přestávky.

Zdarma roztáhnout a zmenšit: hadice je zatahovací, zkracuje na 28 cm a může být rozšířena na 150 cm, takže je snadné, aby prodloužit délku výfukové hadice, aby se vešly kdekoliv budete chtít.

Poznámka:

Než si koupíte, ujistěte se, že vaše přenosné klimatizace je správná velikost a závit.

barva:bílá

velikost:150x15cm

Materiál: PP + Ocelový drát prsten

Obsah Balení:

2 x klimatizace výfukové hadice

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů