100 Obálek Výzvu Pořadač A5 Výzvu Zarezervujte S 100 Obálek Cash Ukládání Pořadačů Dovolenou Fondu Přenosný Peníze Organizátor

(0) 0 Recenze | SKU: w112598

  • Původ: Pevninské Číně

Cena

185.41 Kč 285.14 Kč

Velikost:

Množství

Získat přilnavost na vaše finance se Šetří Peníze Challenge Knihy.Pohodlně navržen s A5 velikosti pojiva a zipem obálky, lehká kniha je ideální pro sledování nákladů a dokončení úsporu peněz problémy.Je to skvělý dárek k narozeninám nápad.Zahrnuje check listů a pomáhá kontrolovat vaše finance.

Specifikace:

Název: 100 Obálky Výzva Pojiva

Kryt materiál: imitace kůže

Uvnitř textu materiál: PP

Produktu velikost: (přibl.)23.3*18cm/9.17*7.09 palců

Barva: jak je znázorněno

Balení Seznam:

1* Úspory Výzvy Kniha Binde

Více viz podrobnosti o produktu

1.Efektivní Sledování: pomocí našich 100 Obálky Výzva Pojiva s sáčky označené 1-100, můžete snadno udržet přehled o vašich příjmů a dokumentů při ukládání $5,050. Velikosti A5 pořadač je dodáván s zip obálky pro bezpečné organizace.

2.Široké Uplatnění: Maximalizovat své úspory a dosáhnout vaše výdaje cíle s 100 Obálky Výzva Pojiva.Použijte jej bezpečně uložit peníze na nákup auta, financování, jednou-in-a-celoživotní dovolenou, nebo platit dluhy; toto pojivo je ideální společník.

3.Víceúčelový Skladovací: Zjednodušit svůj život s 100 Obálky Výzva Pojiva, která poskytuje vám snadný způsob, jak ukládat a přístup k karty, známky, šeky, účty, a očkování karty na 1.místě.

4.Pohodlné Přenášení: Naše 100 Obálky Výzva Pořadač je snadno se přenáší a ukládat, takže je ideální řešení pro snadné dokumentu organizace venku.

5.Pěstovat Dobré Návyky: Ideální pro děti a dospělé, kteří chtějí dosáhnout svých finančních cílů, tento 100 Obálky Výzva Pojiva pomáhá kontrolovat vaše finance a pěstovat dobré návyky.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů