Kosmetická Taška Make-up Taška Cestovní Kožené Pouzdro Skladování Taška Přenosná Kožená Toaletní Taška, Cestovní Příslušenství cestovní Taška pro

(0) 0 Recenze | SKU: w1349

  • Původ: Pevninské Číně
  • Hlavní Materiál: PU

Cena

323.68 Kč 539.46 Kč

Velikost:

Množství

HSJ88 Travel Make-up Bag Kosmetická Taška Kožené Skladování Taška Přenosná Kožená Toaletní Taška Potřeby zdarma a Denní Použití pro Ženy, Dívky HSJ88

Vlastnosti:

Velká Kapacita: Naše cestovní kosmetická taška je navržen s prostorné interiér, který nabízí dostatek prostoru pro uložení všech vašich make-up essentials a toaletní potřeby.To zajišťuje, můžete nosit vše, co potřebujete pro vaše víkendové pobyty nebo na dlouhou dovolenou bez jakýchkoli potíží.

Univerzální Organizace: S více přihrádek a kapes, naše make-up organizátor toaletní taška poskytuje efektivní organizace pro kosmetiku a toaletní potřeby.Můžete snadno najít a přístup k vaší položky, takže je pohodlné pro každodenní použití.

Odolný a Stylový: Vyrobeno s kvalitní kůže, naše přenosné kožená toaletní taška nabízí nejen dlouhou životnost, ale také dodává nádech elegance do vaší cestovní příslušenství.Je navržen tak, aby vydržely úskalí cestování, zajišťuje to trvá léta.

Bezpečné Zip Uzavření: zip sáčky naší cestovní kosmetické organizátor funkce robustní zip, udržet vaše položky bezpečné a bezpečné během přepravy.Můžete mít klid, že vaše kosmetika a toaletní potřeby nebude úniku nebo poškození.

Kompaktní a Lehký: Naše kosmetická taška make-up taška je speciálně navržen pro cestování, takže je kompaktní a lehký.To nebude trvat mnoho místa ve svém zavazadle, což vám umožní sbalit více essentials.Jeho přenosný design zajistí pohodlí na cestách.

Specifikace:

Materiál: Kůže

Rozměry výrobku: 16*19 cm

Poznámky:

1. Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečná barva se možná mírně lišit od obrazu barvy.

2. Prosím, dovolte 1-3 cm se liší vzhledem k ruční měření.

1×Kosmetická Taška

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů