Samolepící Pod Zásuvku Vytáhněte Zásuvky Slide-out Transparentní Punch-zdarma Pod Mount Zásuvky Stolu Úložný Box Pro Domácí

(0) 0 Recenze | SKU: w13808

  • Původ: Pevninské Číně
  • Použití: Taška

Cena

234.60 Kč 335.01 Kč

Velikost:

Množství

Organizovat svůj přeplněný stůl s naší spolehlivou pod šuplík organizátor!Je to snadno nainstalovat a ideální pro uložení pera, tužky, nůžky, nabíječky a sluchátka.Rozloučit se přeplněná stoly s touto základní organizer!

Název: Neviditelné pod stolem, posuvné zásuvky

Hmotnost: Střední 364g, Velké 450g

Velikost: Střední 20*17*7.2 cm/7.87*6.69*2.8 ve Velké 20*23*7.2 cm/7.87*9.05*2.8 v

Seznam:

pod stolem posuvné zásuvku*1

Více viz podrobnosti o produktu

1.Aby co nejvíce z vašeho prostoru: pod-tabulka šuplíku mount optimalizuje vaše pracoviště využitím pod-stolem skladování účinně.To pomáhá šetřit místo na stole, organizuje vaše položky, a maximalizuje váš pracovní stanici účinnosti.

2.Udržujte vaši pracovní plochu čistý: Organizovaný Obývací Popis: Udržujte své pracoviště organizované naší pod-tabulka zásuvce připojit.Najít vše, co potřebujete rychle a rozloučit se zaplněný stoly, které odvrátit vás.

3.Trvanlivé a odolné proti Opotřebení: Vyrobeno s spolehlivé PET materiál, naše pod-stolní zásuvka držák je robustní a odolný proti opotřebení, zajištění rozbití.Jeho hladký vzhled ladí bez problémů s jakýmkoli kancelářského stolu.

4.Snadné ovládání: Naše pod-stolní zásuvka držák je navržen tak, aby nezanechal žádné stopy použití akrylové lepidlo.S hladkým posuvný mechanismus, poskytuje snadný přístup s rukou, což je ideální řešení pro maximalizaci místo na stole.

5.Make-up štětce a rtěnky pomocník: Zlepšit svou produktivitu s naší pod-tabulka zásuvce připojit.Jeho univerzální design je možné uložit pera, tužky, nabíječky a jiné malé objekty declutter váš stůl.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů