Double Deck Shoe Rack Silný Vliv Na Boty Organizátor Zakladač Botník Space Saver Pro Vysoké Podpatky Boty Mary Jane Boty

(0) 0 Recenze | SKU: w14332

  • Materiál: Plastové
  • Typ: Boty, Věšák
  • Číslo Modelu: Boty Sloty Space Saver
  • Původ: Pevninské Číně

Cena

70.49 Kč 140.99 Kč

Velikost:

Množství

Maximalizujte svůj úložný prostor s naším odolné boty sloty organizátor.Jeho double stack design umožňuje pro více botník s lehkostí.Naše boty zakladač je ideální prostor saver a organizátor.Rozloučit se přeplněná boty piloty a ahoj na čisté a jednoduché řešení s našimi boty sloty organizátor!

Specifikace:

Materiál: ABS

Velikost; o 27*20.8 cm/10.63*8.19 cm

Funkce: Žádná instalace

Balení Seznam:

2ks*Shoe patice

Poznámky:

1. Vzhledem k různým světla a nastavení obrazovky, barvu položky mohou být mírně odlišné od obrázku.

2. Prosím, dovolte 1-2cm rozdíl ve velikosti vzhledem k různé ruční měření.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Bez zápachu a Eco-Friendly: Vyrobeno z materiálu ABS, naše boty sloty space saver je neškodný pro vás a životní prostředí.Bez zápachu, náš spolehlivý produkt zajišťuje dobře udržované a bezpečné boty storage řešení.

2.Módní Outlook: Naše boty sloty space saver přichází v ohromující a elegantní design, který dodává nádech přitažlivosti do vašeho domova.Atraktivní vzhled je jednoduchý a stylový, což je musí-mít příslušenství, aby se vaše boty organizované a uklidila.

3.Nepořádek-Free Řešení: Udržujte své boty čisté a uklizené s našimi boty sloty space saver.Tento organizátor maximalizuje úložný prostor, využívat je efektivně a funkčně.Rozloučit do přeplněné skříně.

4.Dlouho-Trvající Podporu: Naše boty sloty space saver může pochlubit silnou konstrukci a trvanlivé sestavení, které zajišťuje dlouhodobé použití.S jeho double-deck design, můžete uložit více párů bot v 1 pohodlné místo.

5.Pohodlně Nastavitelný: Naše boty sloty jsou pohodlné přenášení a může být upravena tak, aby double-stack boty nebo upravit vzdálenost mezi horní a spodní vrstvy.Navíc, to může být sbaleny pro snadné skladování.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů