Catnip Hračka Míč Bezpečné A Zdravé Self Spin Catnip Zeď Míč Broušení Zubů Lechtat Kočka Catnip Hračky

(0) 0 Recenze | SKU: w149917

  • Materiál: ROSTLINA
  • Typ: kočky
  • Původ: Pevninské Číně

Cena

119.23 Kč

Velikost:

Množství

Popis:

Kreslený Catnip Ball je vyroben z čistých přírodních rostlinných extraktů, bez škodlivých přísad, takže to nebude poškodit vaše oblíbená kočka.To může snížit zubní skvrny u koček, osvěžit dech, a zlepšit zdraví ústní dutiny u koťat.

Specifikace:

Materiál: Catnip

Velikost: cca 4,3*6 cm/1.69*2.36 inch

Hmotnost: cca 26 g

Balení Seznam:

catnip ball*1

Poznámky:

1. Vzhledem k různým displej a světelné efekty, skutečná barva výrobku může být lehce odlišná od barvy je znázorněno na obrázku.

2. Vzhledem k ruční měření, prosím, aby odchylka měření 1-3cm.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Zůstat Zdravý: Broušení Zubů Catnip Hračka je dobré pro zmírnění vaše kočka je syndrom vyhoření a deprese, stimuluje chuť k jídlu, zlepšení trávení a odstranění hairballs.

2.Rostliny, Výtažky: Protože naše Karikatura Catnip Ball je vyroben z čistých přírodních rostlinných extraktů, bez škodlivých přísad, a to nebude poškodit vaše oblíbená kočka.

3.Více Intimní s Majitel: Catnip Wall Ball Hračka může uvolňovat látky pro stimulaci kočičí feromony, které způsobí kočka, aby halucinace, se stal nadšený, a stát se více intimní s jeho majitelem.

4.Na Mnoha Místech: Protože naše Catnip Hračka Míč má silná lepivost, to může být snadno připojeny na libovolné místo, například stěny, nohy židlí, podlah, atd.

5.Snížit Zubní Skvrny: Otočný Catnip Ball může snížit zubní skvrny u koček, osvěžení dechu a zlepšení orálního zdraví u koťat.To je velmi praktické.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů