Ruské Kolo 3D Sticky Notes Kancelářský Papír psací Stůl Dekorace Dárek k Narozeninám Blok 3D Memo Podložky Pro Valentýna D W7H2

(0) 0 Recenze | SKU: w151790

  • Číslo Modelu: SMW542
  • Styl: Memo Podložky
  • Původ: Pevninské Číně

Cena

260.21 Kč 433.84 Kč

Velikost:

Množství

Specifikace

Název: Ruské Kolo 3D Poznámek

Materiál: papír, akryl

Barva: růžová

Velikost: 9*8*2.7 cm/3.54*3.15*1.06 palec

Počet listů:99

POPIS

Kreativní design: jako sticky notes na 3D poznámkový blok je utržený jeden po druhém, očekávané Ruské kolo, hrad bude dokonale prezentovány.To je nejen kancelářské potřeby, ale také perfektní dekorace a kolekce.Roztržené z 3D sticky notes může také zmírnit stres.

SPECIÁLNÍ DEKORACE PRO každou PŘÍLEŽITOST: 3D umění poznámkový blok má různé obrysy pohádkových postav na sticky notes, každý list je malé umělecké dílo, které lze použít jako záložku nebo ozdobit váš stůl.

KVALITNÍ MATERIÁL: 3D poznámkový blok je vyroben z modernizované vysoce kvalitní speciální papír, hladší a více texturované, hladké psaní, snadno trhat, a ruce-vazba je pevnější a není snadné být poškozen

NEJLEPŠÍ DEKORACE: Jako pohodlné kancelářské pro každodenní použití, jeho funkce je čeká na váš objev, váš desktop potřebuje krásné, ale praktické dekorace, malá velikost, nezabere příliš mnoho místa pro vás, malá poznámka: je delikátní umění, ideální dát na stůl nebo na polici.

Vánoční DÁREK: To představuje nejen překvapení, ale také svůj jedinečný výběr.3D poznámkový blok je perfektní dárek pro nejlepší přátele, spolupracovníky, dívky, dospívající dívky, sestry, dcery, manželky, vnučky nebo sami.Narozeniny, Valentýn, Promoce, Výročí, Den matek Dárek.

Seznam Produktů:

1* Ruské kolo sticky notes

1*Dárkové krabičce

Děkuji vám za vaši pozornost, pokud chcete koupit více, než máme uvedeny, prosím, kontaktujte nás.Vítejte na návštěvě.Doufám, že vám hezký den!

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů