Pes S Světlo Svítí Teleskopické S LED Světlo A Rukojeť Venkovní Pes, Potřeby Pro Cestování, Procházky, Táboření Výlet

(0) 0 Recenze | SKU: w153274

  • Je Inteligentní Zařízení: no
  • Původ: Pevninské Číně
  • Materiál: VLÁKNO
  • Typ: Sady, Psi

Cena

317.78 Kč 794.46 Kč

Velikost:

Množství

Zatahovací a pohodlné, tyto pogumované es jsou ideální pro noční procházky.Užijte si větší bezpečnost a viditelnost jak vás a vaše chlupatého přítele procházku pod hvězdami.

Specifikace:

Název: Pes s lehkým

Materiál: ABS+Guma

Velikost: S, M, L

Hmotnost: cca 228g

Barva: šedá, modrá šedá, černá šedá, fialová šedá, růže

Balení Seznam:

1ks*Pes se světlem

1ks*Pes límec

Více viz podrobnosti o produktu

1.Zvyšuje Noční Procházky: S LED světelný efekt, náš pes se světlem dělá chůzi svého psa v noci příjemnější a pomáhá jim orientovat s lehkostí.

2.Rozzáří Vaše Noční Procházky: Udržet vaše štěně v bezpečí během večerní procházky s zatahovací pes se světlem.Vyrobené z eco-friendly a odolného materiálu, je postavený pro každodenní použití.Pracuje na dlouhodobé tlačítko buňka baterie, která je snadno vyměnit, zajištění dlouhodobé noční bezpečnost.

3.Svítící Pohodlí: Náš pes se světlem se může pochlubit uživatelsky přívětivé jednoruční brzdění a systém zamykání, spolu s vestavěným-in LED světlo, které svítí svou cestu v noci.Užijte si snadné procházky s vaším chlupatým přítelem a zůstat v bezpečí během noční procházky.

4.Bezpečný Noční Procházky: Tento pes s lehkým má ergonomickou rukojeť se silikonem uvnitř, aby se zabránilo acciteeth uvolnění a zajistí pohodlný úchop.Je také přichází s bezpečnostní západku připevněte bezpečně na obojek vašeho psa.

5.Revoluční Osvětlení: Pogumované Psa Chodit s Baterkou.Převzít kontrolu nad vaší večerní procházky s 16 metrů dlouhý, který poskytuje rozšířené viditelnost.Jeho heavy-duty, odolný materiál zajišťuje jeho odolné vůči hrubému zacházení a tahá.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů