Ručně Tkané Reed Ptačí Hnízdo Přírodní Pták Přírodní Trávě Kolibřík Domy Pro Zimní Jarní Výzdoba Dárek

(0) 0 Recenze | SKU: w154789

  • Materiál: BAVLNA
  • Typ: PTÁCI
  • Původ: Pevninské Číně

Cena

212.38 Kč 303.28 Kč

Velikost:

Množství

Chránit vaše opeřených přátel s naší promyšleně navrženy tráva pták dům.Vyrobeno z rákosu, poskytuje potřebnou ventilaci a pohodlí, a zároveň dostatečně pevné, aby vydržely silné větry.Chrání před mnoha zvířat kolem vaší zahrady, které mohou poškodit vaše ptáky.

Specifikace:

Produkt materiál: rákos

Rozměry výrobku: 16*9 cm/6.3*3.5 v

Balení Seznam:

Ptačí hnízdo*1

Více viz podrobnosti o produktu

1.Vyhnout se Dravcům: Zajistit bezpečnost vaší zahradě ptáků s naší pozastavení pták dům, který poskytuje bezpečné útočiště před potenciální škody způsobené nepřátelskými zvířaty.Postavený s odolné materiály a silný design, poskytuje pohodlné a bezpečné útočiště pro vaše dvorku ptáci v drsných venkovních podmínkách.

2.Vynikající Ochranu proti Povětrnostním vlivům: Naše pozastavení pták dům má pečlivě vytvořený struktura vláken udržet vaše opeřených přátel v teple a suchu.S efektivní odvádění vody za deštivého počasí, tento dům poskytuje přístřeší před větrem, dešti a sněhu, zajištění vašeho ptáci zůstat útulný i v nejchladnějších měsících.

3.Atraktivní Útočiště: Pověsit naše ptačí dům v zahradě a poskytnout své opeřených přátel s teplou a útulné místo k odpočinku.Dívat se na ně ubytování v útulcích s potřebnou ventilaci a pohodlí.Přidat kouzlo do vašeho interiéru a přilákat ptáky vytvořit atraktivní a relaxační prostředí.

4.Robustní Konstrukce: Vyrobeno s pevně tkané trávy vlákna a silnou strukturu, naše pozastavení pták dům je odolná a prodyšná, což zajišťuje, že vydrží i silný vítr a pohodlně vejde pro malé ptáky, hnízdění, bez snadno odpadávat.

5.Pohodlně Pověsit: S pannou vlákno pozastavení smyčky, tento pták dům je snadné zavěšení na verandě nebo na větev stromu.Připojit ji na vrchol a vychutnejte si pozorování ptáků doma nebo venku bez jakýchkoli potíží nebo starostí.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů