Vodotěsný Přenosný USB Pánské holicí Strojek Dobít USB Mini holicí Strojek Magnetická frézovací Hlava Holicí 3D Plovoucí Cestovní Mytí Břitva

(0) 0 Recenze | SKU: w157174

  • Materiál: Další
  • Typ: Psi
  • Původ: Pevninské Číně
  • Typ Položky: NŮŽKY

Tagy: USB

Cena

394.40 Kč 563.49 Kč

Velikost:

Množství

Vodotěsný Přenosný USB Pánské holicí Strojek Dobít USB Mini holicí Strojek Magnetická frézovací Hlava Holicí 3D Plovoucí Cestovní Mytí Břitva Dropshipping

POPISY POLOŽEK

1 HODINA NABÍJENÍ, 60 DNÍ UŽÍVÁNÍ

Silný výkon, kompaktní a přenosné

[Módní Shell & dárkové balení]: Rotační Cestovní holicí Strojek celého těla je vyroben z ekologicky šetrných zinek slitiny, s 17 kroky pro galvanické pokovování, pomocí 16-vysoká teplota barvy pečení, s vynikající a jemné kovové textury, teplý, vlhký a odolné proti opotřebení.Nádherné balení,je To Ideální dárek pro vašeho tatínka, manžela, přítele nebo syna.

[Vysoká Rychlost, Ultra-tichý Motor]:DC permanentní magnet motoru, s více patentů dovezené z Japonska slitiny materiálů, ultra-tichý, dlouhá životnost, nízké ztráty.

[Double-kroužek Prohnutý Nůž Net]:dovoz oceli z Německa, double-ring prohnutý nůž čistý, s nezávislé dvojité nože hlavou design, silnější a odolnější, širší vnější kolejnici, a malé otvory v noži sítě přesně lokalizovat krátké chloupky.Rotační dýha oholit, kulaté a hladké, aby snížit tření pokožky.

[Vysoký Výkon Baterie]:400mAh lithium baterie.Rychlé nabíjení, výborná vysoké a nízké teploty výkon, odolnější a bezpečnější než Ni-MH baterií používaných v tradiční holení.

Specifikace

Materiál: ABS.

Funkce: mytí Těla, vznášející se hlava

Holicí hlavy: 2 rotační hlavy

Metoda čištění: celé tělo vody

Výdrž: více než 60 minut

Velikost: 62 x52x26mm

Obsah Balení

Plastová břitva *1

USB Nabíjení linka * 1

Popis * 1

Čistý kartáč *1

Teplé Tip: Vážení kupující, vzhledem k světelný efekt, sledování ' s jas, manuální měření a atd, tam by mohlo být nějaké mírné rozdíly v barvě a velikosti mezi fotografie a aktuální položky.Upřímně doufám, že můžete pochopit!Děkuji!!!

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů