Pes Scratch Pad na Nehty Hračka Broušení Dráp Dřevěné Odolné pilník na Nehty Poškrábání Desky Psa Nehty Scratchboard Hračka pro Pet Supplies

(0) 0 Recenze | SKU: w159211

  • Materiál: Dřevo
  • Původ: Pevninské Číně
  • Typ: kočky
  • Typ Položky: Poškrábání Podložky
  • Ne. Úrovní: Jedna Vrstva

Cena

142.35 Kč 249.78 Kč

Velikost:

Množství

Popis:

Pes Nehtové Brusky: soubor poškrábání rady pro psy paw hračka je speciálně navržen pro stříhání nehtů, skvělá náhrada za tradiční psí nůžky na nehty a brusky.

Premium, Materiál: pes scratch pad na nehty je vyroben z vysoce kvalitního dřeva, silné, pevné a odolné, dlouhá využití času pro domácí zvířata, skvělé pro psy, broušení drápů.

Ideální Metoda: Tento pes pilník na nehty deska může pomoci hladké vašeho psa nehty mnohem rychleji, zároveň je to skvělá interaktivní hračka pro vás a vaše psy, některé příjemné a uvolněné hry.

Snadné Použití: Tento pes nehty poškrábání deska je skvělá smyslové hračka pro výuku své psy, aby zkrátit nehty, perfektní štěně činnost centra pro psy, zábavné a vzdělávací oba.

Správná Velikost souboru poškrábání rady pro psy paw hračka je velikost 37cmx22cm/14.57inchx8.66inch, vhodný pro všechny věkové kategorie a velikosti psů.

Specifikace:

Materiál: Dřevo

Velikost Grafu:

37cmx22cm/14.57inchx8.66inch

Balíček Zahrnuje:

1 Pes Scratch Pad

2 smirkovým Papírem

Poznámka:

Prosím, nechte mírně chyb vzhledem k ruční měření a různých monitorech.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů