1KS Žádný Kalendář Stavba Modelu 3D Umění, Poznámkový blok, Kalendář, Memo Pad Sticky Notes Domácí Kancelářský Stůl Dekorace Ozdoby

(0) 0 Recenze | SKU: w165562

  • Funkce: Dekorace
  • Vlastní: No
  • Magnetismus: No
  • Lepidlo Nebo Ne: No
  • Styl: Memo Podložky
  • Původ: Pevninské Číně

Cena

316.20 Kč 526.99 Kč

Velikost:

Množství

Jednoduchý design: Tyto papírové vyřezávané poznámka: tabulka přijala jednoduchý styl designu, který je velmi v souladu s moderní estetiky.Jednoduchý design také dělá model tří-dimenzionální papír carving pad více odolné a není snadné, aby se stal zastaralé.

Materiál šetrný k životnímu prostředí: model je vyroben z ekologicky šetrných papíru, materiálu, šetrné k životnímu prostředí, bez chuti a rozložitelné.To má nejen dobrou texturu a dotek, ale také šetrné k životnímu prostředí, v souladu s moderní snaha lidí o ochranu životního prostředí a udržitelný rozvoj.

Krásný vzhled: Tento tří-dimenzionální papír, vyřezávané poznámka stůl je vyroben z vynikající papír řezbářství technologie, a jeho jedinečný design a vynikající řemeslné dělat to velmi krásné dekorace, které můžete přidat hodně světla do místnosti.

Funkční a praktické: kromě toho, že ornament, tento tří-dimenzionální papír carving pad má také praktické funkce.To může být použit jako rychlé poznámky, takže můžete nahrávat trivia a inspiraci do svého každodenního života.

Silný smysl pro trojrozměrné: tento model tří-dimenzionální papír carving podložka je velmi silná, využívá vynikající papír řezbářství technologie, tak, že to představuje velmi realistický, trojrozměrný efekt, aby se lidé cítí, jako by se v magickém světě.

Název výrobku: Ne kalendář budovy model tří-dimenzionální papír, vyřezávané poznámka: tabulka

Rozměry výrobku: 9x9x5.13 cm /3.54x3.54x2.02 palců

Barva produktu: Modrá

Papírové vrstvy: 320 g

Balení obsahuje: 1KS kalendář zdarma stavební model tří-dimenzionální papír carving pad

ahoj, kluci, děkuji vám za návštěvu mého obchodu.pokud chcete koupit více, než máme uvedeny, prosím, kontaktujte nás.Hezký den!

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů