Rozbalování Souborů Složky, 13 Kapes, Akordeon Soubor Pořadatel, A4, Letter Přijetí Papírového Dokumentu Organizátor Snadná Instalace

(0) 0 Recenze | SKU: w1661

  • Původ: Pevninské Číně

Cena

248.65 Kč 340.68 Kč

Velikost:

Množství

[VYSOKÝ VÝKON] velikost Výrobku je 12.99x9.45x1.77 palců. 13 jednotlivé kapsy, maximální 350 listů papíru.to je dostatečně velké, aby držet všechny vaše důležité dokumenty bezpečně, pomoc zařadit a najít vaše soubory efektivně.

[VYSOKÁ KVALITA MATERIÁLU] Vyrobeno z vysoce kvalitní šetrné k životnímu prostředí materiál PP, Kyselina-free, PVC-zdarma, a archivní kvality pro bezpečné skladování.Vodotěsné a odolné proti vlhkosti materiálu dost, aby se vaše dokumenty v dobrém stavu a není snadné zlomit a deformovat.

[RAINBOW SAMOLEPKY DESIGN] 13 Kapes Složky Souboru má bílé stránky, vnitřní a barevné samolepky štítek dělicí bod, zahrnuje a-z, měsíční samolepky štítek vytvořit vlastní systém, který se hodí váš každodenní život.

[UNIKÁTNÍ ELASTICKÉ se SPONOU] provedli Jsme upgrade na elastický řetězec a tlačítko uzavření z předchozího folder organizer,takže je snazší pro uživatele, aby otevírání a zavírání.To je vaše práce více uvolněné a příjemné, ideální pro všechny lidi, aby ukládat všechny své volné papíry.

[MULTIFUNKČNÍ APLIKACE] Naše akordeon složky můžete ukládat faktury, dopisy, papír, karty, účtenky,smlouvy a další dokumenty.Vhodné pro domácnosti, kanceláře, školy a cestovní použití.Kromě toho, stylový a jednoduchý design je nejlepší dárek pro přátele a rodinu.

Barva:Černá

Materiál:Plast

Obsah Balení:

1 * File Organizer

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů