Pet Odstranění Nečistot Z Očí a Uší Ubrousky Pes, Kočka ušní Maz Čistí Uši Zápach Odstraňovač domácí Zvířata Vlhký hadřík na Čištění Nástroje Dodávky

(5) 1 Recenze | SKU: w166252

  • Funkce 2: Předem namočené ubrousky
  • Rozměry: 7x7cm/2.76x2.76 cm
  • Materiál: Non-tkané textilie + RO vody
  • Množství: 130/150ks
  • Původ: Pevninské Číně
  • Funkce 4: deodorační
  • Cíl Pet: Pes A Kočka
  • Funkce 1: Jemné složení
  • Funkce 3: Čištění

Cena

66.64 Kč 190.62 Kč

Velikost:

Množství

Pet Odstranění Nečistot Z Očí a Uší Ubrousky Pes, Kočka Ušní maz, Čistí Uši Zápach Odstraňovač domácí Zvířata Vlhký hadřík na Čištění Nástroje Dodávky

Body:

1.Jemné složení: Pes Oko Ubrousky jsou jemné a uklidňující ubrousky, které můžete bezpečně odstranit špínu a nečistoty z v a kolem očí vašeho domácího mazlíčka.Mají non-kopřiva vzorec, který je vhodný pro každodenní použití.

2.Pre-nasáklé ubrousky: Ne více chaotický nesmysl lahví nebo bavlny koule.Jen chytit 1 z těchto speciálně navržen tak, pre-nasáklé bavlněné polštářky a jemně otřete oblast v a kolem vašeho domácího mazlíčka očí.Tyto pohodlné pet ubrousky vám pomůže udržet váš pes má oči čisté a zdravé.

3.Rychlé použití: Tyto psí oko ubrousky jsou určeny k odstranění ubrousky z nádoby a zmáčknout přebytečnou tekutinu do vašeho domácího mazlíčka očí, což vám umožní získat práci rychle a jemně.Po použití, prosím, utáhněte víčko, aby se zabránilo vysušení.Tyto ubrousky jsou vhodné také pro kočky péče o oči.

4.Snadné přenášení: Ať už si vezmete svého psa do parku, na pláž nebo jezera, můžete snadno ukládat tyto pet eye ubrousky v kabelce nebo v autě.Obsahují 130 nebo 150 pre-namočené oko umýt polštářky, které jsou jemné a účinné pro čištění psích očí.

5.Široké použití: Tyto psí tear stain remover ubrousky může účinně odstranit eyewax a ušní maz, stejně jako jiné nepříjemné oka nečistoty.Jsou vhodné pro psy a kočky všech plemen a velikostí, a může být používán denně nebo dle potřeby.

S non-kopřiva vzorec, který jemně čistí a zklidňuje vašeho domácího mazlíčka očí.Rozlučte se s více kroky a vylil na vyplachování očí s těmito pohodlné ubrousky.Po použití jednoduše vyhodit do koše a uchovávejte balení v chladném místě.Vhodné pro psy všech plemen a velikostí.

Specifikace:

Název: vlhčené ubrousky pro domácí mazlíčky

Materiál: non-tkané textilie + RO vody

Typ: oční ubrousky

Množství: 130/150ks

Rozměr: 7x7cm/2.76x2.76 cm

Vlastnosti: Univerzální pro psy a kočky, mohou účinně odstranit oční vosk a ušní maz, a mějte uši a oči čisté.Zdravé, mírné vzorec byl testován, prosím, buďte ujištěni, aby ji používat.

Balení seznam:

1 x Pes Oko Ubrousky

Recenze

Hodnocen 5/5 Na základě 1 Recenze

2023-12-19
Kupující

Měkké efektivní, bez zápachu a čisté, dobře odolné, a navlhčete dobře c je ideální pro mou kočku je křehké prsty

Napsat recenzi

Většina podobných produktů