831B Módní Štěně Plavky 2 Kusy Plavání Nosí Sukně Psi Letní Šaty Oblečení

(0) 0 Recenze | SKU: w167230

  • Materiál: Hadříkem
  • CN: Guangdong
  • Sezóna: Všechna roční období
  • Původ: Pevninské Číně

Cena

101.77 Kč 203.54 Kč

Velikost:

Množství

Vlastnosti:

OOTDTY

Pet Plavky Párty Kostým: Náš domácí mazlíček květinové tisk plavky použití kůže, příjemný materiál a módní freshflower tiskového designu, ideální pro šaty své malé domácí kočky nebo psi v jaro, léto, párty a vystoupení.

Módní Malé Psy Plavky: pet plavky s módní tisku, které lze použít pro domácí foto rekvizity, které vám umožní si šaty vašeho malého domácího mazlíčka, kočky, psi a vzít skvělé fotografie na různé příležitosti.

Široké Uplatnění: pet plavky s 4 volitelné velikosti vhodné pro malé psy, kočky, jako jsou pudlové, teddydog, bišonek a podobně hmotnosti do 11 kg, doručování balíků šaty jen, další příslušenství demonstrace v obrazech nejsou zahrnuty.

Šetrný k pokožce, Pet Oblečení: Módní design a nastavitelný popruh na krk, nosit s lehký a dech schopni textilního materiálu, míru a zabránit vašeho domácího mazlíčka pocit nepohodlí, není příliš těsný a snadné pro domácí nošení.

Zvolený Materiál: pet plavky používat měkké kůže přátelský polyester,netoxický, dech schopný a odolný proti opotřebení, pohodlné pro psy nebo kočky opotřebení a přátelské pro jejich citlivou pokožku.

Specifikace:

Materiál: Polyester

Volba velikosti: XS/Malé/Střední/Velké

Styl: Tečky/Ananas/Broskve

Balíček Zahrnuje:

1x Pet Psi Plavky

Poznámka:

Prosím umožňují 1~2cm chyby vzhledem k ruční měření.

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů