Nepromokavá Deka Pro Psy Dvouvrstvé Teplé Zahuštěný V Pračce Pes Přikrývky Krátký Plyš Deka Kryt Four Seasons Obecné Pro

(0) 0 Recenze | SKU: w167725

  • Je Inteligentní Zařízení: no
  • Materiál: Manšestr
  • Vzor: Solidní
  • Původ: Pevninské Číně
  • Typ Položky: Postel Přikrývky
  • Hmotnost: about 159g/285g
  • Mytí Styl: Ruční Mytí
  • Číslo Modelu: Nepromokavé Psí Deku

Cena

191.76 Kč 383.52 Kč

Velikost:

Množství

Tento pes deka je ideální pro velké psy a chrání vaši pohovku, křeslo nebo postel z jakékoliv skvrny nebo nepořádek.Jeho účinná izolace chrání od různých teplotách, zatímco blokuje jakékoliv pronikání kapaliny.Tato deka je vhodná pro každodenní péči a zajišťuje pohodlí kdykoli a bez jakýchkoli potíží.

Specifikace:

Název: psí deky pro velké psy

Velikost: 50x75cm/19.7*29.5 inch

O 75x100cm/29.5*39.4 palce

Materiál: bavlna, samet + nepromokavá membrána + krátký plyš

Jediné hmotnost: cca 159 g/285g

Barva: Šedá/Khaki vybrat

Seznam Balíčků:

1 x Vodotěsný Psí Deku

Více viz podrobnosti o produktu

1.Postel, Gauč, Pohovka Protector: Naše nepromokavé psí deka je vytvořený tak, aby nabídnout maximální pohodlí pro vaše chlupaté přítele, zatímco jejich udržování v teple a suchu.Tato univerzální přikrývka je ideální pro přítulný, cestování, a může se vešly všechny chovatelské stanice nebo vozidla.

2.Oboustranné Pohodlí: Hýčkat vaše čokl s naší vodotěsný psí deka, která nabízí útulný fleece straně a krátké plyšové plyšové straně - ideální pro různé podnebí a roční období.

3.Měkké a pohodlné: Konstruovány s na úrovni 4-vodotěsný materiál, který účinně blokuje pronikání kapaliny, naše nepromokavé psí deky zajišťuje maximální ochranu pro vaše chlupaté přítele.

4.Lze prát v pračce: Zajistit, že váš mazlíček zůstane útulný s naší vodotěsný psí deka, která poskytuje stroj umýt a suché pohodlí.To nebude slábnout nebo pilulka, takže je snadné, aby se péče o vašeho domácího mazlíčka každý den.

5.Široký Rozsah Použití: Vaše chlupatého přítele můžete vychutnat teplo a pohodlí na postel, pohovku nebo podlahu.Deka velikost je 5075cm/75100cm a ideální pro mnoho příležitostí.Je to také snadné čisté a suché, zajištění dlouhodobé použití.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů