Profesionální Třídy Nastavit 26pcs 1/4 Palce Nastavit pro Klíče, Odolné Sada s Magnetickým Držákem Spolehlivá Sada pro DIY Projekty R9UF

(0) 0 Recenze | SKU: w198990

  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: OOTDTY

Cena

87.04 Kč 140.31 Kč

Velikost:

Množství

Vlastnosti:

Tento Dopad Bit Set je třeba mít pro všechny DIY milence, nebo profesionální tradesperson.S 26pcs 25 mm a 60 mm šroubovák bity, to zahrnuje všechny vaše rázový utahovák potřebuje.

Vyrobeny z vysoce kvalitní legované oceli, tyto bity jsou postaveny na poslední.Tvrzené jádra zvyšuje pevnost a snižuje poškození, zatímco povlak zabraňuje korozi.Obráběné tipy zajištění trvanlivosti a přesnosti.

Ať už jste elektrikář, truhlář, mechanik, nebo někdo, kdo má rád spravuje věci kolem domu, tento bit nastaven je ideální pro vás.Pracuje s elektrické vrtačky, elektrické šroubováky, ruční šroubováky, a další.

Od opravy automobilů, aby montáž nábytku, tento Dopad Nastaven Bit zpracovává jakýkoli úkol s lehkostí.Různé délky obstarávají různých pracovních hloubkách, zatímco magnetický držák bitů zaručuje pohodlné a bezpečné upevnění.

Zažijte pohodlí a spolehlivost tohoto Dopadu Trochu Nastavit.Jeho robustní konstrukce, rychloupínací funkce, a široký rozsah aplikace je základním nástrojem pro každý projekt.Získat tvoje dnes a zvyšuje vaše práce!

Specifikace:

Materiál: slitina oceli

Standard: T7T8,T9,T10T15,T20,T20,T25,T25,T27,T30,výměníky t35,T40

Rukojeť: 1/4

Balíček Zahrnuje:

26pcs Hex rázový Utahovák Bitů

Poznámka:

Prosím, dovolte 1-3cm chyba vzhledem k ruční měření, prosím, ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku,

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů