10*20KS Transparentní Index Poznámek Papír, Kancelářské Školní Potřeby Papírnictví Malý obdélníkový, čtverco Fluorescenční Samolepka Lepící Proužek

(0) 0 Recenze | SKU: w20000

  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: SD&HI

Cena

8.84 Kč 12.69 Kč

Velikost:

Množství

Popis:

Široký rozsah aplikací: tyto "sticky" příznak karty jsou vhodné pro souboru, složky, adresáře, počítačové vývěsky, čtení poznámky, deníky, archivy a dokumenty pro klasifikaci a označení, vhodné pro studenty, učitele a pracovníky úřadu k označení a zvýraznění.

Promyšlený design: tyto barevné stránky značky s semi-transparentní design, který nebude skrývat žádné informace, které jste označeny; Napůl pruhovaný lepidlo, snadno odstranit a přemístit dokument štítku, nezanechal žádné lepivé zbytky po jeho odstranění, aby vás hezké, pomocí zkušenosti.

Barevné a praktické: řadu různých barev index štítky vám pomůže rychle najít a lokalizovat informace; Vaše soubory a položky mohou být pružně zařazují do těchto jasných neonových barvách, aby se váš život a vaše dokumenty v pořádku.

Kvalitní a bezpečný materiál: tyhle barevný index karty jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, které jsou vodotěsné a spolehlivé, bezpečné a bez zápachu, můžete psát plynule na tyto štítky.

Dostatečné množství: získáte 200 kusů index tab vlajky v různých barvách, jak je znázorněno na obrázku; Hojné množství, které může splnit vaše různé požadavky a náhrad, a můžete je sdílet se svými spolužáky a kolegy.

Specifikace:

Nový a vysoce kvalitní

Barva: jak je znázorněno na obrázku

Velikost: 5 * 0,6 cm

Obsah balení: 10*20KS

Poznámka:

Prosím viz měření.Drobná chyba měření je přípustné v normálním rozmezí.

Tam by mohlo být trochu barvy rozdíl vzhledem k monitor, fotoaparát nebo jiné faktory, prosím, odkazovat na fyzické položky.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů