Vana Vypouštěcí Klíč Hliníkové Slitiny Činka Hasák Heavy Duty Umyvadlem Nástroje Pro Kuchyňské Dřezy Vany Šatna Mytí Rukou

(0) 0 Recenze | SKU: w202994

  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: VAHIGCY

Cena

265.20 Kč 408.00 Kč

Velikost:

Množství

Tento robustní tlakové Lití Hliníku Vany Mozků Remover Klíč je ideální pro bez námahy instalace a odstranění vanou kanalizace.To může být také použit s nastavitelné klíče nebo šroubováky a je ideální pro čištění mop dřezy.Odolné a spolehlivé, je to perfektní nástroj pro jakékoliv DIY rekonstrukce koupelen projektu.

Specifikace:

Jméno: Vana vypouštěcí klíč

Materiál: Hliníkové slitiny

Velikost:cca 15.5*4.5 cm/6.1*1,77 palců

Balení Seznam:

1ks*Vana vypouštěcí klíč

Více viz podrobnosti o produktu

1.Rez-Důkaz a Odolné: Vyrobeno z vysoce teplotně odolné kované proces a zemřít-litý hliník, vany mozků klíč trvá odolné proti opotřebení do další úrovně.Počítat to vydržet zkoušku času.

2.Šikovný Pomocník: Vypouštěcí Vana Remover Klíč je univerzální instalatérské nářadí s double-end design.Jeho menší konec je ideální pro odstranění vanou kanalizace, zatímco větší konec je ideální pro kuchyňské dřezy.Tento praktický klíč je musí-mít pro instalatéry a DIY nadšence.

3.Scratch-Zdarma Instalace: S naší vaně mozků klíč, budete zvládnout instalatérské práce jako profík.Tento ergonomický a scratch-zdarma nástroj umožňuje snadnou montáž a demontáž vana kanalizace.Dostat své instalatérské úkoly udělat rychle a bez poškození jemné povrchové úpravy s tímto odolné činka klíč.

4.Snadná manipulace: Snadno zvládnout vanou kanalizace demontáž/montáž s klíčem.Použít samostatně nebo s nastavitelný klíč/šroubovák pro více odvodnění tvary/velikosti.

5.Univerzální Řešení: Tento dual-ended klíč pro vypouštěcí mytí rukou, dřezy, umyvadla, mop dřezy, kuchyňské dřezy, vany, šatna, nabízí unikátní design, který umožňuje snadné odstranění tvrdohlavý ořechy.Jeho univerzální charakter je to nezbytný nástroj pro všechny majitele domu.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů