Ultra-Měkkého Bambusu s Kapucí Dítě Ručník Premium, Měkké osušky pro Vany pro Babie Přírodní Dětské Věci Ručník pro Chlapce a Dívky

(0) 0 Recenze | SKU: w2159

  • Pohlaví: Muž
  • Původ: Pevninské Číně
  • Věkové Rozmezí: 25-36m
  • Sezóna: Čtyři Roční Období
  • Číslo Modelu: S Kapucí Dětské Ručníky
  • Materiál: BAVLNA
  • Věkové Skupiny: Děti
  • Vzor Typu: kreslený

Cena

116.05 Kč 313.48 Kč

Velikost:

Množství

Ultra-Měkkého Bambusu S Kapucí Dítě Ručník Premium, Měkké Osušky Pro Vany Pro Babie Přírodní Dětské Věci Ručník Pro Chlapce A Dívky

Body:

1.Soft Touch: Zabalte své dítě v tomto cape osuška a sledovat jej absorbovat vlhkost z jejich kůže v sekundách.Kůže-friendly touch a cloud-jako měkkost na ně bude cítit útulné a pohodlné po koupání.

2.Rozkošný Vzory: Tato dětská osuška je nadrozměrné a má husté tkaniny zabalit vaše dítě v prostorné objetí.Roztomilé zvíře kapucí design dodává zábava a dělá vaše dítě sprchování cítit bezpečně a pohodlně.

3.Měkké a Savé: coral sametové textilie, která neuvolňuje nebo oloupat, naše dítě osuška je super měkké a savé, měkké jako nadýchané obláčky.

4.Bezpečný Provoz: Naše dětská osuška je vyrobena z ekologicky šetrné a komfortní materiál, který je jemný na citlivou dětskou pokožku.To nemá fluorescenční činidlo a používá aktivní potisk a barvení proces, který zajistí bezpečnost a kvalitu.

5.Zabránit Nachlazení: s kapucí design tohoto ručník pomáhá snížit riziko nachlazení tím, že drží své dítě, tělo a hlavu v teple, a to zejména v noci.

Specifikace:

Název: Dětská Osuška

Materiál: Polyesterové Vlákno

Hmotnost: cca 200g

Velikost: cca 31.4 * 31.4 v/79.76*79.76 cm

Balení: OPP Taška

Záruka spokojenosti: poskytneme vám s vysoce kvalitní poprodejní služby, prosím, buďte ujištěni, nákup.Pokud máte nějaké dotazy, prosím, neváhejte nás kontaktovat!

Balení Seznam:

1* Dětská Osuška

Poznámky:

Celý produkt rozměry jsou měřeny ručně, s drobnými chybami.Omlouváme se za případné nepříjemnosti a laskavě viz skutečný výrobek.

Platební metody:

· Můžete provést platbu prostřednictvím výše uvedených metod a pls usadit do 3 dnů, jakmile vaše objednávka je umístěna.

· Vaše platba bude ověřena www.bistrodvorce.cz do 24 hodin, a zpracujeme vaši objednávku, jakmile je to hotové.

· Pokud vaše objednávka je uzavřena z důvodu bezpečnostních důvodů, budete muset podat žádost na www.bistrodvorce.cz.

· Náhrady způsobené zrušení objednávky, vrácení smlouvy nebo zprostředkování budou zpracovány okamžitě a obvykle trvá asi 7-10 pracovních dnů k dosažení vašeho účtu.

Doprava a balení:

· Všechny položky budou kontrolovány a dobře zabaleno před odesláním.Objednávky budou odeslány do 2-5 pracovních dnů po zaplacení je dokončena.

· Hmotnost zásilky přes normální příspěvek je omezena na 2kg.My vám pošleme zvlášť, když hmotnost je více než 2 kg.

· Obvykle to trvá asi 15 - 60 dní, a může být trochu delší, aby nějaké vzdálené oblasti.

· Můžete si vybrat rychlý způsob dopravy, pokud nechcete dostat balíček dříve, a za to budete muset zaplatit expediční poplatek.

Odeslání a vrácení peněz:

Budeme znovu odeslat nebo vrácení peněz, pokud se balíček dostane ztracené, poškozené během přepravy, nebo přijmout nesprávnou položku.Prosím, neváhejte nás kontaktovat a budeme rádi, aby vám pomohl.

Zpětná vazba:

· Pokud jste spokojeni s naším produktem a služby, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu, budeme velmi ocenil.

· Pokud je něco špatně, prosím, kontaktujte nás nejprve před odjezdem zpětnou vazbu a budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl, dokud je vše v pořádku.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů