Náhradní náušníky -pro Audio Technica ATH M50X/M40X, HyperX Cloud/Alfa, Steelseries Arctis Paměťové Pěny Mnoho Sluchátek.

(0) 0 Recenze | SKU: w217257

  • Balíček: Ano
  • Materiál: Ok
  • Číslo Modelu: pro Audio Technica ATH M50X/M40X, HyperX Cloud/Alpha
  • Typ Položky: Náušníky
  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: ERIKOLE

Cena

244.57 Kč 470.33 Kč

Velikost:

Množství

【Výrazně Compatiable】Koncovky sluchátek pro Audio Technica ATH M50/M50X/M40/M40X/M30/M30X series sluchátka, náušníky náhradní náušníky pro HyperX cloud 1/2 cloud alpha/cloud let/cloud stinger/cloud mix/cloud řady X jsou dodávány koncovky sluchátka, ušní polštářky pro Steelseries Arctis 1/3/5/7/7X/7P/7P+/7+/9X bezdrátové/pro bezdrátové/pro gamedac sluchátka řady, také vhodné pro Sony MDR-7506/V6/V7/CD900ST koncovky a náhradní fit pro turtle beach stealth sluchátka.(koncovky vhodné pro mnoho značek sluchátka)

【Enhanced Sound】ATH M50x earpads náhradní vyrobené z kvalitní paměťové pěny, tato sluchátka náhradní sada izoluje vaše uši s perfektní fit, zvýšení hluku blokování, takže nic, ale nejčistší zvuk dosahuje ucho.Nejprimitivnější kvalitu zvuku headsetu.

【Zvýšená Tloušťka】Sluchátka, koncovky sluchátek je vyrobena z vysoce kvalitní paměťové pěny, a my jsme také zahuštěný na upgrade; zesílená ucha nahrazení je, že jsou více pohodlné na nošení; měkké vysoce kvalitní houba.Tyto ATH M20x jsou dodávány koncovky jsou silnější a není větší tlak, koncovky pro turtle beach, aby zážitek lepší.

【Prodyšné a Odolné】Náhradní ušní polštářky polštáře jsou navrženy s prodyšné síťoviny tkaniny, aby se, nebudete dělat vaše uši smyslný, když budete nosit na dlouhou dobu.Vysoce kvalitní bílkoviny kůže jsou speciálně navrženy tak, aby si celý den hudba, udržet je pohodlné a postarat se o vaše uši.A můžete použít tento ath m50 koncovky na dlouhou dobu.

【Snadná instalace】 stačí odstranit starý ušní polštářky a dát nové ušní vložky na ušní poháry pro Hyperx sluchátka, můžete snadno snap extra silné koncovky sluchátek do sluchátka.Můžete rychle, aby vaše sluchátka vypadají jako nové, bez jakýchkoliv pomocných nástrojů. (viz obrázky/videa pro instalaci kroky)

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů