2UUL DA02 Univerzální Tlak Drží Plíseň Svítidla Pro iPhone iPad LCD Displej Zadní Kryt Sklo Opravy Nástroje př Davek Stiskněte Svorku

(0) 0 Recenze | SKU: w2328

  • S Magnetickým: No
  • Výhoda 3: Drží pohromadě nedošlo k poškození LCD
  • Použití: Pro zadní kryt/displej/rám drží
  • Číslo Modelu: 2UUL DA02
  • Původ: Pevninské Číně
  • Funkce 2: Udržet lcd zadní kryt blízko u sebe
  • Funkce 1: Mobilní telefon/tablet opravy
  • Kusy Součástí: 2KS
  • Jméno: 2UUL Oversize drží svorku plísně
  • Materiál: S2 Legované Oceli
  • Výhoda 1: Vysoce kvalitní snadné použití
  • Výhoda 2: Podpora více modelů pro iPhone

Cena

604.29 Kč 863.14 Kč

Velikost:

Množství

2UUL DA02 Univerzální Tlak Drží Plíseň Svítidla Pro iPhone iPad LCD Displej Zadní Kryt Sklo Opravy Nástroje př Davek Stiskněte Svorku

Funkce:

1.Upínací forma pro iphone pro samsung pro tablet opravy

2. Zadní kryt/lcd/ střední rám drží pohromadě

3. Max velikost 17*26*8 cm

4.Pro iPad mini 4 (7,9 palce) lze použít, ale pro 9,7 palce, není fit, prosím, ujistěte se, že velikost ok pro vás, nebo ne.

Balení Obsahuje:

1 Sada(2ks) Tlaku Upínacího zařízení Pro Telefon/Pad.

Pro Velkoobchod

Pokud potřebujete více produktů, nebo jste velkoobchod, prosím, kontaktujte mě přímo na nabídku seznam a informace o přepravní poplatek.

Whatsapp: +86 18676368595.

Video A Obrázky:

Poznámka:

1. Máme všechny díly pro opravy mobilních telefonů, OCA film/Polarizační film/Přední Sklo/Dotykový Displej/všechny druhy Lepicí samolepky/Podsvícení/Rám/Zadní kryt/Flex kabel/Software, atd. je jedním díly dodáváme, máme také technické školení, služby a opravy LCD zařízení / formy dodávky.Pokud máte zájem, prosím neváhejte mě kontaktovat.

2. Používáme www.bistrodvorce.cz oficiální způsob dopravy, který zaručuje včasnost, bezpečnost a služby.pokud potřebujete rychlejší dodání, prosím, kontaktujte nás, nebo si vybrat vyjádřit sám, díky.

3. Pokud jste místní velkoobchodní dodavatel nebo budete potřebovat více,chcete-li lepší cenu a s námi spolupracovat,kontaktujte nás.

4.Dovozní cla/DPH nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu.Tyto poplatky jsou

odpovědnost kupujícího.

5.Pokud se chystáte koupit více než jednu položku z našeho obchodu, prosím, dát všechny položky, které chcete koupit do nákupního košíku, a pak místo, aby spolu.Proto, že náklady na dopravu bude vypočtena podle součtu hmotnosti nebo objemu všech produktů, které jste umístili, není součet všech jeden výpočet.

6.Klient z Ruska, prosím, zanechte nám celé jméno(první jméno, prostřední jméno a příjmení)

Klient z Koreje, prosím, nechte nás 5-digitální Psč

Klient z Brazílie, prosím, poskytnout CNPJ číslo(společnost) nebo CPF číslo (fyzická osoba )

O Zásilce :

Budeme loď vaší potvrzené objednávky do 3 dnů (mimo svátků a víkendu ).Pokud nemáme loď do 3 dnů ,budeme vás kontaktovat co NEJDŘÍVE a aktualizovat lodní dny pro vás , Děkuji .

Budeme loď tím, že:

www.bistrodvorce.cz Standardní lodní dopravy ,China Post Obyčejné Malé Paket Plus !Nabízíme také DHL , FedEx doprava základnu pro váš Výběr , Díky !

O Platba :

Přijímáme platby pomocí paypal,western union, bankovní převod, peníze gram!Pro ruský kupující prosím, zanechte Plné jméno , Díky !

Vrácení A Výměna :

Všechny naše položky jsou Kontrolovány a Baleny v dobré condiction,pokud není spokojený naše zboží ,prosím, kontaktujte nás do 30 dnů pro výměnu nebo Vrácení peněz !

Zpětná vazba :

Když se zobrazí položka, a spokojeni s výrobkem, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 skóre DSR.Necháme 5 skóre DSR zpětná vazba pro vás.Naším cílem je 100% spokojenost zákazníka.V případě jakýchkoliv problémů,prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, nebo otevřít případě přes www.bistrodvorce.cz.Budeme odpovídat na všechny dotazy okamžitě.Děkuji!!!

Kontaktujte NÁS :

Žádné Quation máte , Prosím, kontaktujte nás , my vám odpovíme do 24 hodin , Díky !

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů