Auto Rekonstrukce Čistící prostředek 30ml/50ml Plasty Osvěžující Povlak Agent Dlouhotrvající Restaurátor Auto Interor Příslušenství

(0) 0 Recenze | SKU: w24601

  • Typ Materiálu: Auto Oplechování Renovace Agent
  • Speciální Funkce: Keramický Povlak Kit
  • Položka Objem: 30ml
  • Hmotnost Položky: 1.00kg
  • Typ Položky: Kůže & Upholstery Cleaner
  • Původ: Pevninské Číně

Cena

101.77 Kč 203.54 Kč

Velikost:

Množství

Potahovací Činidlo pro Automobilový průmysl je silný produkt, který chrání vaše auto před nepříznivým prvky.Odpuzuje ptačí trus, jasné, déšť se sněhem, a jiných nečistot, které mohou poškodit vaše barva.To také dává vaše auto hlubší lesk a hladký vzhled.Potahovací Činidlo pro Automobilový průmysl je snadno použitelná a poskytuje vynikající lesk po dobu až 6 měsíců.

Specifikace:

Typ: Auto Oplechování Renovace Agent

Velikost: o 8*3.5*3.5 cm/3.15*1.37*1.37 palec

Doba použitelnosti: pět let

Barva klasifikace: 1 láhev Auto Oplechování Renovace Agent (single), 1 láhev z Auta, Oplechování Renovace Agent + houba (boxed)

Hlavním navazujícím platformy

Specifikace: 30ML

Balení Seznam:

Auto Oplechování Renovace Agent*1

nebo

Auto Oplechování Renovace Agent*1+houba

Více viz podrobnosti o produktu

1.Oživit Vaše Auta: Tento pokovování agent bude obnovit vaše výbava se do své původní slávy, s jednoduchým houba žádostí.Pokovování je jemný na vaše čalounění a barvy vedle ní.Vaše auto bude zářit s tímto pokovování agent.

2.Snadnost Použití: Tento keramický povlak kit vám pomůže vytvořit jasnou vrstvu na auto tělo, které zabrání poškrábání, ptačí trus, UV záření, štěrk a železné piliny.To bude chránit váš vůz z mlhy a mějte čistý a nový aspekt.

3.Crystal Coat Design: S pomocí tohoto vozu, oplechování renovace agent, dát vaše vozidlo hlubší lesk a odolnější ochranu.Můžete jej použít bez obav z poškození nebo zašpinění.To produkuje více krásný povrch s hladší vzhled.

4.Snadné Použití: auto, oplechování renovace agent vytvoří ohromující lesk na vaše auto během několika minut.Je odolný a vydrží po dobu 6 měsíců.To také zabraňuje poškrábání, prachu a UV záření z poškození vašeho vozu.Budete nadšeni tím, jak se zvyšuje vaše auto je krása.

5.Multi Aplikace: Zda budete muset leštit vaše pedály, dveřní panely, přístrojové desky nebo dveřní rámy, tohle auto oplechování renovace agent může dělat svou práci.To také zabraňuje déšť, led a déšť se sněhem, od lpění na sklo, aby vaše jízda bezpečnější a jasnější.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů