Zvedání Jóga Kalhoty Elastické Vysokým Pasem Legíny Pro Sportovní Tištěné Cvičení Kalhoty Hubená Atletická Cvičení Pro Ženy Běží

(0) 0 Recenze | SKU: w2645

  • Typ Closure: Tlačítko Fly
  • Původ: Pevninské Číně
  • Pohlaví: MUŽI
  • Materiál: nylon

Cena

189.04 Kč 269.96 Kč

Velikost:

Množství

Pletená jóga kalhoty jsou ideální volbou pro vaše cvičení jógy.Jsou pohodlně vejde a pohodlné, s vysokým pasem design, který lichotí vaší postavě.Tkané textilie, je měkké a prodyšné, není snadné zmenšovat nebo mizet.Užijte si svobodu pohybu a krásu pletení s těmito kalhoty na jógu.

Specifikace:

Název: Jóga kalhoty

Hmotnost výrobku:

S: cca 180g

M: cca 190g

L: asi 200g

XL: cca 210g

XXL: cca 220g

3XL: cca 225 g

4XL: cca 230 g

5XL: cca 235g

Rozměry výrobku: o 28*24*2 (cm)/11.02*9.45*0.79 (palce)

Produkt materiál: polyester

Balení Seznam:

1ks* Jóga legíny

Poznámka:

Vzhledem k různým světla a nastavení obrazovky, barva výrobku může být lehce odlišná od obrázku.

Vzhledem k rozdílu v ruční měření, prosím, dovolte 1-2cm rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Pohodlně fit a pohodlné: Tyto tkané kalhoty jóga jsou ideální pro každém ročním období, je vyroben z vysoce kvalitní polyesterové tkaniny, které jsou tenké a vzdušné, přesto útulný a izolační, dává vám měkké a pohodlně fit, která dělá budete cítit dobře.

2.Vysoce elastické: Tyto tkané kalhoty na jógu funkce digitální tisk technologie, která vytváří živé barvy a vzory, které nevyblednou nebo žmolkování.Oni jsou také obtížné, aby deformovat a pot-absorbující, dává vám větší flexibilitu a pohodlí pro vaše praxe jógy.

3.Vyjádřit svůj jedinečný styl S elastické tkaniny, tyto jóga cvičení kalhoty jsou pohodlné a vzdušné, což vám dává pohodlí a flexibilitu na cestách.High pasem design zvyšuje hip linky a zobrazuje ohromující .

4.Snadné mytí: Tyto tkané jóga kalhoty mají pohodlné tkaniny, které jsou snadno umýt a není snadné zmenšovat.Si můžete vychutnat vaše jóga sportovní a umyjte si je s lehkostí.Tyto dámské kalhoty na jógu jsou vhodné pro všechny fitness úrovně a stylu.

5.Široce používán: Budete milovat ten pocit, tyto tkané kalhoty na jógu na kůži.Jsou ideální pro jógu, běh, nebo zvedání.Oni také mají lichotivé fit, která jde dobře s jakýmkoliv stylem pro váš volný čas.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů