Kolo Řetězové Kolo Kryt Převodník Protector Gear Kryt Kola Kryt Kliky Jezdecké Vybavení Cyklistika Příslušenství Ochranný Kryt Pro

(0) 0 Recenze | SKU: w2871

  • Typ: přední blatník
  • Původ: Pevninské Číně
  • Číslo Modelu: Kolo Řetěz Kryt

Cena

117.87 Kč 168.41 Kč

Velikost:

Množství

Toto kolo řetěz kryt účinně zabraňuje řetězce mastnoty a hodí se 30-frame 35mm průměr trubky.Nastavitelný nahoru, dolů, doleva a doprava pro perfektní fit.To je dlouho-trvající a není snadné zlomit, zajistí vaše kolo zůstává chráněn roky.

Název Produktu: Kolo, Převodník Stráž

Barva: bílá, transparentní

Materiál: ABS, PC

Použitelné pro: bicycle gear disk guard

Montážní poloha: na řízení rámu trubky (průměr 30~35mm)

Použití modelu: obecné jízdních kol

Seznam Balíčků:

Kolo Převodník Guard * 1

Poznámky:

Vzhledem k světelné efekty a úhly kamery, barvu položky, a to znázorněno na obrázku může mít nuance.

Vzhledem k ruční měření, tam může být tolerance na rozměry výrobku.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Tuk-Zdarma Dojíždět: Kolo Převodník Guard umožňuje bezproblémovou jízdu, tím účinně brání řetěz mazivo od lepení na vaše oblečení, aby vaše dojíždět bezpečnější a čistší.

2.Spolehlivá Ochrana: Navrženo s robustní a odolné vysokopevnostního materiálu PC, naše kolo převodník guard poskytuje dlouhotrvající ochranu pro vaše kolo je převodník.Jeho transparentní styl umožňuje, aby se zkontrolujte, zda vaše zařízení je stát bez kompromisů.

3.Udržovat v čistotě: Náš cyklistický převodník stráž je navržen s ABS materiálu, který odpuzuje olej a skvrny z vašeho oblečení.Bílá styl přidá elegantní dotek a zároveň zajišťuje dlouhou životnost.Zůstat bez starostí a čisté na každou jízdu s tímto krytem, který nebude snadno zlomit.

4.Široce Kompatibilní: Toto kolo převodník stráž pasuje univerzálně na rámu trubky s průměrem 30~35 mm, takže je vhodný pro většinu jízdních kol.Snadno připojit nebo odstranit bez jakékoli další nástroje pro bezproblémový zážitek z jízdy.

5.Effortlessinstallation: Dosáhnout maximální kompatibility s vaší bike úpravou Kole Převodník Stráž v libovolném směru(nahoru,dolů,vlevo,vpravo), než zajištění pomocí šroubů.Sestavit to s lehkostí a jemné doladění pro optimální fungování, zajištění nepatrná štěrbina mezi stráží a kliky, aby se zabránilo tření.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů