Rozmrazovací Sprej Na Čelní Sklo Auto Sklo Rozmrazovacích Řešení Rychle A Snadno Taje Led, Mráz A Sníh Led Odstraňovač Tání Sprej

(0) 0 Recenze | SKU: w31946

  • Původ: Pevninské Číně

Cena

148.92 Kč 212.84 Kč

Velikost:

Množství

Tání sněhu sprej je produkt, který vám pomůže zajistit, že jste šetří čas a námahu při odmrazování vaše auto.To funguje rychle a efektivně, aby tát sníh a led na vašem vozidle, pro zvýšenou ochranu a viditelnost.Sprej de-icer rovnoměrně na sklo, a dívat se na sníh zmizí během několika minut.Můžete ho použít i pro přední autoskel, výfukové potrubí, nábytek, sklo, zámek, otvory, zrcadla, světla a plné tělo.Tání sněhu sprej je musí mít pro jízdu v zimě.Šetří čas a energii s touto pohodlnou produktu.

Vlastnosti:

Net obsah: 60 ml

Výsledek : taje led a odstraní sníh

Doba použitelnosti: 3 roky

Skladování: Skladujte v chladném a suchém místě

Seznam:

1 x odmrazovač sprej na čelní sklo auta

Více viz podrobnosti o produktu

1.Silný vzorec: Představovat silný a koncentrovaný vzorec, de-icer spray okamžitě taje led, což vám umožní rychle a bez námahy vyčistit vaše auto sklo bez jakýchkoli potíží.

2.Lepší Viditelnost: Čistí a chrání vaše přední sklo od ledu a sněhu.Tento odmrazovač sprej na čelní sklo auta je speciálně formulovány tak, aby rozpustit led a sníh rychle, zanechává tenkou vrstvu ochrany, která zabraňuje re-zmrazení.

3.Jednoduché používat: Jen sprej de-icer na sklo a vyčkejte několik minut.To bude odstranit ice efektivně a bez námahy.Můžete pak otřete sklo suchým hadříkem na čisté a jasné zobrazení.To je rychlé a snadné řešení, které vám ušetří čas a námahu.Žádné škrábání nebo zahřívání potřeba.

4.Rychlé tání: nenechte mrazivém počasí zpomalit.Naše solanky sprej na čelní sklo auta taje led rychle, takže nebudete ztrácet čas čekáním na to, aby práce.Dostat se zpátky do svého plánu rychleji a hádka-zdarma s naší časově úsporné řešení.

5.Široké použití: Jasné led a mráz z vašeho vozu přední stěrače, výfukové potrubí, nábytek, sklo, zámek, otvory, zrcadla, světla a plné tělo s lehkostí pomocí tohoto multi-povrch odmrazovač ve spreji.Ideální pro všechna vozidla, z automobilů na jízdní kola.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů