Pěnící Mycí Mýdlo Auto Čisticí Prostředky Hloubkové Čištění Koncentrovaný Prací Prostředek 1.8 Oz Cleaner Prášek Auto A Kamion Umýt Auto

(0) 0 Recenze | SKU: w33840

  • Původ: Pevninské Číně
  • Koncentrovaný: No

Cena

186.32 Kč

Velikost:

Množství

Popis:

Koncentrovaný Mycí linka je skvělé týdenní mytí auta, že chrání své barvy a zároveň dodává vysoký lesk dokončit své zrcadlo, takže můžete jezdit ve velkém stylu každý víkend!

Vlastnosti:

1. Nedestruktivní Mytí: PH neutrální jemné mytí, mycí prášek je vaše auto opláchněte čisté bez skvrn, to je velmi snadno se čistí skvrny.

2. Umýt a Chránit: Naše Koncentrované Car Wash je ideální pH-vyvážené auto umýt šampon formulovány s změkčovač vody.

3. Žádné Vodní Skvrny: mycí prášek je formulován s změkčovače vody pro snížení šmouhy a nezanechá žádné skvrny od vody po opláchnutí.

Návod:

1. Nalijte tento výrobek do nádoby.

2. Zřeďte 5-10 litrů vody

3. Balení o 10 vozů

Specifikace:

Barva produktu: bílá

Materiál: Koncentrovaný mycí prášek

Koncentrační poměr: 1:1400

PH: asi 7

Doba použitelnosti: 3 roky

O 50g za balení

Balení Seznam:

Koncentrovaný Mycí Prášek*1

Poznámky:

Vzhledem k světelné efekty a úhly, tam je barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

Vzhledem k ruční měření, tam je tolerance na rozměry výrobku.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Cenově dostupné a Efektivní Čištění: Dělá perfektní mytí pro týdenní údržbu. 1 balení car wash můžete vyčistit 10 aut, takže si můžete vyčistit své auto často, protože to auto umýt podstatou je velmi cenově dostupné.

2.Snadné Oplachování: Náš úžasný PH neutrální car wash nezanechává žádné nevzhledné stopy po opláchnutí.Stačí použít malé množství prášku, dát auto důkladný peeling a opláchněte, pak otřete čistou utěrku.

3.Vynikající Čistič: Koncentrovaný Mytí Auta je výborný vůz, motocykl, loď a čistší!Od jeho vzorce, také chrání lak, tento pH-neutrální leštění prášek je velmi bezpečný pro vaše vozidlo tělo.

4.Koncentrovaný Vzorec: S koncentrovanou mytí auta, můžete získat neposkvrněný auto umýt!Bohaté, vysoce pěnící, a koncentrovaná formule okamžitě emulguje prachu a nečistot!Naše pěnové mytí pomůže zajistit ochranu těla.

5.Zajištění kvality: Naše Koncentrovaný Mycí Prášek zajistí vaši spokojenost.Vyměnit nebo vrátit tento produkt, kontaktujte nás kdykoliv, budeme reagovat co nejdříve.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů