S14 LED Osvětlení Struny Graffiti Bluetooth, WIFI APP Inteligentní USB Venkovní Vodotěsné Barevné Polo Bubble Halloween Vánoční Lampa

(0) 0 Recenze | SKU: w3434

  • Napětí: 24V
  • vodotěsné: Ano
  • Typ Položky: Korálky
  • Tvar: Míč
  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: LWTD
  • Napájecí Zdroj: AC

Cena

950.63 Kč 1 320.32 Kč

Velikost:

Množství

Vítejte na LWTD Inteligentní Osvětlení Store!

LWTD Jsme národní high-tech podnik integrující design, R&D, výroby, prodeje a po-prodejní servis.

Jsme národní high-tech podnik integrující design, R&D, výroby, prodeje a po-prodejní servis.

Společnost se specializuje na LED inteligentní domov, dekorativní

osvětlení, výrobky jsou rozděleny především do

Intelligent Light Strip, Inteligentní Shell Světlo, Inteligentní Regulátor, a tak dále.Společnost má nyní dokonalý design, výzkum a

rozvoj.Produkty prošly

UKCA, PSE, FCC, CE, ROHS, UL1310, UL588, UL2801, EMC, LVD, ERP, MSDS, UN38.3) a mnoha dalších domácích a mezinárodních certifikací.Mezinárodní Patenty: EU

Evropská Unie Vzhled Patent, U. S. Vzhled Patent, U. K. Vzhled Patent, Domácí a Zahraniční Pohled Patent, Domácí Utility Model Patent, atd.

CORDA značky byl poctěn s (Národní Vedoucí Značkou Inovací)

a (Quality-Service-Integrity AAA Enterprise)

čestná ocenění.

Velmi vítáme: Shipee, TikTok, shopify, OZON, ebay, nezávislé stránky, a další offline velkoobchodníků, offline maloobchodníci nebo jiné platformy prodejci, výběr našich výrobků pro distribuci, můžeme pokles lodní dopravy, jsme vám preferenční slevy, velké množství, větší sleva.

Představujeme naše nejnovější inovace v řešení osvětlení - LED Osvětlení Struny!S těmito mocnými a univerzální osvětlení struny, budete vytvořit okouzlující atmosféru pro každou příležitost.

Naše LED Osvětlení Struny jsou vybaveny Graffiti Bluetooth, WIFI APP Inteligentní technologie, která vám umožní ovládat osvětlení nastavení pohodlně z vašeho smartphonu.Ať už je to úprava jasu, změna barvy, nebo nastavení dynamické osvětlení vzory, to vše na dosah ruky.

Navrženy tak, aby odolaly prvky, osvětlení struny jsou postaveny s odolné a vodotěsné USB, venkovní konektor.Není třeba se obávat deště nebo vlhkosti ničí vaše outdoorové slavnosti - tyto světla budou zářit prostřednictvím jakýchkoli povětrnostních podmínek.

Vylepšete své setkání s naší Barevné Polo Bubble Halloween Vánoční Lampy.Zářivé a živé barvy bude přidat dotek magie do vašeho Halloween dekorace, nebo vytvořit slavnostní atmosféru během Vánoční sezóny.Nechte své tvořivosti volně běhat, jak si bez námahy proměnit jakýkoli prostor na fascinující říši divů.

Naše Osvětlení Struny jsou pečlivě vytvořený, zajišťuje dokonalou rovnováhu mezi elegancí a dlouhou životnost.Korálky v tomto osvětlení řetězec jsou pečlivě vybírány, aby poskytovat teplé a příjemné světlo, vytváří uklidňující a příjemnou atmosféru.

Nenechte si ujít na tuto příležitost povýšit své osvětlení hry!Rozsvítí váš svět s naší LED Osvětlení Struny a zažít okouzlení, které přinášejí k jakékoliv příležitosti.Získat tvoje dnes a předvést svůj jedinečný styl s nádechem lesku.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů