Headlight Restoration Kit Lens Cleaner Světlomet Restaurátor Keramický Povlak UV Ochranu Hlavy Světelný Objektiv Obnovit Světlometu

(5.00) 0 Recenze | SKU: w34358

  • Speciální Funkce: Zvýšení Jízdní Důvěru
  • Původ: Pevninské Číně
  • Hmotnost Položky: 20g
  • Název Modelu: Auto Headlight Restoration Kit

Cena

103.59 Kč 265.65 Kč

Velikost:

Množství

Připravte se na obnovení světlomety s lehkostí!Naše Headlight Restore Kit můžete odstranit auto škrábance a chrání před škodlivými účinky slunečního záření a vody skvrny.S naší samočisticí sklo povlak, budete také zlepšit noční vidění.Jednoduše nastříkejte a vytřete pro okamžité výsledky.Rozloučit se mlhavé, matné světlomety a ahoj křišťálově jasnou viditelnost.

Specifikace:

Název produktu: Auto Headlight Restoration Kit

stav: kapalina

Net obsah: 10ml/30ml/50ml

Balení: opravit kapaliny + profesionální auto ručník + profesionální auto houba

Vhodné pro: opravu auta, motorky, baterky a jiná svítidla

Druh tipů:

1. Z důvodů, jako je sledování teploty barev, fotoaparát, okolní světlo a fotografické schopnosti, tam může být mírné barevné rozdíly na obrázcích některých výrobků.Barva je předmětem skutečný produkt!

2. Prosím, dovolte mírné rozdíly ve velikosti vzhledem k různé ruční měření.

Seznam:

Repair fluid*1

Profesionální čištění automobilů ručník*1

Profesionální čištění automobilů houba*1

Více viz podrobnosti o produktu

1.Dosáhnout Jasné Světla: s Využitím rychle působící složky, naše Headlight Restoration Kit odstraňuje oxidaci, škrábance a nečistoty obnovit vaše světlomety do své původní lesk v minutách.Rozlučte se s nudné nebo žluté reflektory, které odvádět pozornost od vašeho vozu vzhled.

2.Zlepšit Noční Bezpečnost: Maximalizovat vaši bezpečnost na cestách s naší Headlight Restore Kit.Jasnější a jasnější čočky zlepšují noční vidění a snižují oslnění, zajišťuje bezpečnější a jistější jízdy.

3.Světlomet Ochrana: chránit vaše světlomety proti škodlivé prvky s naší restoration kit anti-kyselé deště, anti-vysoké teploty, a protioděrové vlastnosti.Jeho multi-protection formula udržuje světlomety zdarma z skvrny od vody a prodlužuje jejich životnost.

4.Inovované Technologie: Naše Světlometů, Čištění Kit využívá nejnovější technologie poskytnout self-čištění skla povlak, který tvoří silnou ochrannou bariéru.Rozloučit se nečistoty a vlhkost stavět-up jako naše super-hydrofobní inovace udržuje vaše světlomety pohledu křišťálově čistou po dlouhou dobu.

5.Provozovat Snadno: bez Námahy kompletní světlomet rekonstrukce a opravy s jen jednoduchý sprej a otřete.Obnovení jasnost, aby vaše světla nebylo nikdy jednodušší, bez nutnosti demontáže, ušetřit čas a úsilí.

Recenze

Hodnocen 5.00/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů