Auto Odtahový Hák Zadního Závěsu Tažného Háku Pro Univerzální Auto Hliníkové Slitiny Auto Zadní Tažný Hák-Úpravy Automobilů Univerzální Přívěs Hák

(0) 0 Recenze | SKU: w35986

  • Hmotnost Položky: 1.00kg
  • Typ Materiálu: Hliníkové slitiny
  • Položka Výška: 6.5cm
  • Šířka Položky: 10.8cm
  • Původ: Pevninské Číně
  • Položka Délka: 26.3cm

Cena

403.46 Kč 806.70 Kč

Velikost:

Množství

Popis:

1. Více kapsami, jedna hlavní kapsa a dvě přední kapsy na zip, lze použít jako ideální multi-účel nástroj pytel.

2. Pomocí vysoce nepromokavý materiál, to nebude mít mokrý, i když prší, a stehna strana je vyrobena z měkkého materiálu, který není v rozporu s držení těla na koni.

3. Přední přijímá reflexní design pro zajištění vaší bezpečnosti.Jack pro sluchátka design umožňuje poslouchat hudbu, zatímco na kole.

4. Klasické módy, dobrá prodyšnost, lehký, nastavitelný pás a stehenní popruhy, může být dobře upevněn.

5. Ideální pro motocykly, cestování, pěší turistika, běh, rybaření, procházky a jogging.Různé outdoorové aktivity a každodenní používání.

Specifikace:

Materiál: hliníkové slitiny

Velikost: cca 26,3 cm*10.8 cm*6,5 cm/10.35*4.25*2.56 v

Hmotnost: cca 620g

Použitelné modely: většina aut

Popis výrobku: výrobek se používá hlavně pro silniční záchranné a pole zařízení, a zároveň bere v úvahu roli krásné dekorace.

Seznam Produktů:

Zadní Tažné Tažný Hák *1

Poznámky:

Vzhledem k světelné efekty a úhly, tam je barevný rozdíl v produktu, prosím pochopit.

Vzhledem k ruční měření, tam je tolerance na rozměry výrobku.

Více viz podrobnosti o produktu

1.【Anti-skluzu Design】výhodou je, že Závodní Tažné Hák přijímá double-matice upevňovací konstrukce, která je pevná a spolehlivá, zabraňuje pádu a posuvné, a má silnou stabilitu a stabilnější tažná síla.

2.【Vybraný Materiál】Odolné a non-vyblednutí vzhledem k vysoké pevnosti povrchu eloxování a kartáčování proces Závodní Přívěs Hák.Používá po dlouhou dobu a jako nové.

3.【Vhodný pro Instalaci】Vzhledem k tomu, že Zadní Závěsu Tažného Háku je velmi snadné nainstalovat, jak dlouho jak tam jsou šrouby na vaše auto, můžete přímo zašroubovat šrouby, což šetří čas a úsilí.

4.【Široce Používán】Od Zadní Odtahový Hák je vhodný pro většinu automobilů, pouze některé modely musí být instalován s jejich vlastními doplňky, které mohou být instalovány přímo bez úprav.

5.【Přátelský Dárek】Vzhledem k tomu, že Auto Odtahový Hák je vyroben z vysoce kvalitní hliníkové slitiny a má jedinečný vzhled a závodní styl, bez ohledu na to, kdo to bude líbit, může být podáván jako dárek pro přátele a příbuzné.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů