Auto Čistič Oken Window Olejový Film Remover Čistší Ostřikovače Čelního Skla, Hloubkové Čištění Tekutin Film Auto Sklo Odstraňování Skvrn Čističe

(0) 0 Recenze | SKU: w36648

  • Číslo Modelu: Auto Čistič Oken
  • Původ: Pevninské Číně
  • Položka Objem: Olej membrány čistič

Cena

215.10 Kč 430.44 Kč

Velikost:

Množství

Body:

1.Sklo olejový Film Remover: neiontové povrchově aktivních látek a jemného abraziva společně pracovat bez námahy otřete tvrdohlavý olej filmy a nečistoty z povrchu skla, takže naše Sklo olejový Film Remover vysoce efektivní.

2.Efektivní Řešení: přidáním Sklo olejový Film Odstraňovač kapaliny do ostřikovače, můžete snadno zbavit tvrdohlavý olejový film na vašem čelním skle.Není potřeba čekat, nebo drhnutí, prostě nalijte ji do nádrže a použít stěrače normálně pro rychlé a snadné řešení.

3.Bezpečné Čištění: Zajistit jasnou a bezpečnou jízdu s naší Sklo olejový Film Remover.Tento jemný roztok je bezpečný pro použití na všechny skleněné povrchy a nezpůsobí žádné poškození nebo poškrábání.Bez námahy odstraňuje olej, film, takže vaše cesta pohodlné a bez starostí.

4.Skvělá Ochrana: S Sklo olejový Film Remover, můžete si vychutnat jasné a bezpečný zážitek z jízdy až na 30 dní.Tento produkt účinně odstraňuje oleje, nečistoty a skvrny od vody z čelního skla a okna, které jim brání hromadění znovu.

5.Širokou Škálu Aplikace: Vyhnat olej filmů z okna, zrcadla a ostatní skleněné povrchy pomocí naší univerzální řešení.S více používá, bez námahy odstraňuje otisky prstů, prach a nečistoty, bez poskvrny, beze šmouh dokončit na jakékoliv sklo.

6. Proniká hluboko do špíny a oleje film, to je odstraní rychle a bez poškození vašeho vozidla okna a zrcátka.Nebudete muset čekat příliš dlouho, aby vidět výsledky.Kromě čištění, poskytuje také dlouhodobou ochranu.

Specifikace:

Jméno: Sklo Olejový Film Remover

Barva jak je znázorněno

Produktu velikost: (přibl.)15*3 cm/5.91*1,18 palců

Čistá hmotnost: asi 150g

Vhodné modely: Obecné

Návod:

1: Nalijte ji na skleněný povrch a otřete ji tam a zpátky s ručníkem, dokud sklo je čisté, pak opláchněte čistou vodou.

2: Otevřete stěrač, nádrž na vodu, nalijte do tohoto produktu, přidejte odpovídající množství vody, zřeďte ji, a otevřít stěrače k čištění skla přímo.

Balení Seznam:

1*Auto Sklo Čistší(na základě vybraných specifikace)

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů