Windshield Chip Repair Kit Auto Sklo Opravy Tekutiny Brýle Sada Na Opravu Auto Sklo Místě Poškození, Opravy Kit, Auto Sklo Poškrábat

(0) 0 Recenze | SKU: w4732

  • Speciální Funkce: Čelní Sklo Opravy Tekutiny
  • Původ: Pevninské Číně
  • Hmotnost Položky: 1.00kg

Cena

161.61 Kč 323.00 Kč

Velikost:

Množství

Popis:

Čelní sklo Opravy Kit můžete efektivně opravit malé čipy, býci-oko, pavoučí síť, ve tvaru hvězdy, půlměsíc půlměsíčky, crack ne více než 12inches/ 30 cm, a kolo poškození méně než 1inch v průměru.

Vlastnosti:

1. Čelní sklo Sada pro opravu je jednoduché a pohodlné použití.

2. Vakuové funkce rychle odstraňuje vzduch z trhliny.Je navržen tak, aby opravit malé škody na vaše auto sklo nebo čelního skla.

3. Minimalizovat vzhled čipy a praskliny a zabránit jejich šíření.

Specifikace:

Jméno: Sklo, Crack, Sada Na Opravu

sklo opravy kapaliny kapacita: cca 3ml

Funkce: Opravy dlouhé trhliny

Balení Seznam:

1* Sklo Opravy Tekutiny

1*Čelní Sklo Opravy Vstřikovače

5* Opravy Vytvrzený film

1*škrabka

1*Základní

Více viz podrobnosti o produktu

1.[ Praktické Sklo Opravy Kit ] Navržen tak, aby majitelé automobilů s potřebné informace a nástroje, Sklo, Crack, Sada na Opravu pomáhá opravit drobné poškození jejich vozu vrstvené sklo čelního skla.

2.[ Použití s Lehkostí ] sklo, povrch by měl být nejprve vyčištěn a vysušen.Dále, aplikovat Automobilového Skla Opravy Tekutiny, a aplikovat vytvrzený film na crack.Poté, co se vysuší a vytvrdí po dobu 5-10 minut, pomocí špachtle by pak měly být použity k odstranění veškeré zbývající pryskyřice.

3.[ Pokročilá Vakuová Technologie ] Prasklé čelní Sklo Opravy Kit přijímá patentované vakuové design pro lepší výsledky, které vyplňuje dutinu s speciálně formulovaná kapalina, zabraňuje poškození šíření.

4.[ Uložit Váš Čas ] Tento snadný-k-použití Windshield Chip Repair Kit snadno a rychle opravy malých trhlin a čipy v minutách.Zabraňuje poškození šíření a obnovuje čelní sklo, aby se v blízkosti-nový výsledek.

5.[ Všestranné Použití ] Auto Sklo Opravy Kit vyvinut speciálně pro většinu typů venkovních sklo, nejlepší pro malé čipy, býčí oči, pavučiny, hvězdy, půlměsíc půlměsíčky, kruhové poškození s prasklinami až 12"/30 cm, a Kruhové léze ne větší než 1 palec v průměru. (tip ] není vhodný pro displej mobilního telefonu)

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů