Snímač pohybu Světla na Baterie Nástěnná Světla Dobíjecí Světla Vnitřní Nástěnná Svítidla LED úsporná Světla 2Pack

(0) 0 Recenze | SKU: w55560

  • Původ: Pevninské Číně
  • Je Žárovky Zahrnuto: Ano

Cena

805.79 Kč 1 465.16 Kč

Velikost:

Množství

Třícestný Přepínač - Umožňuje zapnout světlo zapnuto, vypnuto, a tam je senzor pohybu nastavení, v tmavém prostředí, snímací rozsah je do 3 metrů a drží na osvětlení po dobu 18 sekund.

Instalace během několika Sekund - Není třeba šrouby a akumulátorové.Lepicí základny a magnetické připojení, můžete přesunout světlo, a připojit všechny kovové povrchy na světlo svůj prostor.Velmi nájemce-friendly, to může být přijata dolů a vzít s sebou, když se pohybujete.

Energeticky Úsporné LED - už nikdy nebudete muset vyměnit žárovku. 2000mAh baterie a dobíjecí světla, USB nabíjení typ-c port, trvalo To několik hodin na jedno nabití, ale jako pohybový senzor světla, to nemusí být účtovány často.Tyto svícny jsou neocenitelné pro výpadky proudu.

3000K Teplá Bílá - akrylátová skořepina vytváří příjemné světlo na zdi a kapela uprostřed je broušený hliník.Není to tak jasný, že to bolí něčí oči, v noci, a přesto dost chytrý, aby vidět, kam jdete.

Lehký a Přenosný Design - kruhového tvaru a kompaktní velikosti, aby to Perfektní noční světlo pro vaše ložnice, koupelna, schodiště, předsíň, kuchyně, šatna, atd.

velikost: 22.4 x 9,6 cm

Materiál: ABS

barva: bílá+černá

Obsah Balení:

2 x nástěnná lampa

2 x USB datový kabel

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů