Brankář Mladý Student Finger Rukavice dětské Prstové Páteře Ochrana Rukavice pro Mládež a Dětské Brankáře Brankáře

(0) 0 Recenze | SKU: w58477

  • Materiál: latex
  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: Swokii

Cena

359.72 Kč 553.51 Kč

Velikost:

Množství

MC889 Profesionální Brankářské Rukavice Prst Stráž Brankářské Rukavice pro Mládež Chlapci Fotbalový Trénink MC889

Popis:

Vlastnosti:

Vynikající Přilnavost a Ovládání: Naše brankářské rukavice mají silný grip latexová dlaň, zajišťující bezpečné držení na fotbal.To umožňuje mladým studentům s jistotou se šetří a zlepšit jejich chytání dovednosti během školení nebo zápasy.

Zvýšenou Ochranu Prstů: Navržen s bezpečnost dětí v mysli, tyto brankářské rukavice s prstem na ochranu páteře.Tato přidaná funkce poskytuje extra podporu a snižuje riziko prst zranění, což je ideální pro mladé gólmany.

Trvanlivé a Non-skluzu Design: Vyrobeno s kvalitních materiálů, tyto rukavice jsou postaveny tak, aby vydržely přísné použití.Non-slip design zajišťuje pevné uchopení za všech povětrnostních podmínek, dává mládí a dítě brankářů důvěru, aby se zásadní šetří během hry nebo tréninku.

Ideální pro Fotbal Školení: Naše brankářské rukavice jsou speciálně navrženy pro mládež boys' soccer školení.Nabízejí lepší přilnavost a kontrolu nad míčem, umožňuje mladým brankářům, aby rozvíjet své dovednosti a na poli.Dát své dítě konkurenční výhodu, kterou potřebují!

Profesionální Turnaj Standard: Tyto rukavice splňují normy požadované pro profesionální turnaje.Latex dlaň nabízí půjčil přilnavost a odolnost, což je vhodné pro vážné mladých brankářů, kteří chcete soutěžit na vyšší úrovni.

Specifikace:

Materiál: Latex

Velikost,Délka(cm),Šířka(cm)

8,18-19,7.5-8.5

9,19-20,8.5-9.5

10,20-21,9.5-10.5

Balíček Zahrnuje:

Brankářské Rukavice 1 Pár

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů