2LED Venkovní Nástěnné Světlo Vodotěsné Solární Venkovní Osvětlení ABS Teplé Bílé Světlo Venkovní Nástěnné Svítidlo

(0) 0 Recenze | SKU: w7242

  • Certifikace: NIC
  • Původ: Pevninské Číně
  • Je Žárovky Zahrnuto: No

Cena

514.30 Kč 642.82 Kč

Velikost:

Množství

2LED Venkovní Nástěnné Světlo Vodotěsné Solární Venkovní Osvětlení ABS Teplé Bílé Světlo Venkovní Nástěnné Svítidlo 1. Solární Schodiště Světlo: Zajistěte správné množství oslnění-free osvětlení, aby vás ve tmě.Modernizované solární panely jsou vyrobené z vyšší míru konverze solární panely, které mohou pracovat mnohem déle, než jiná světla za stejných podmínkách slunečního světla.Vestavěná dobíjecí NiMH baterie, může být použit pro více než 8 hodin, když je plně nabitá.

2. Automatické Osvětlení: Postavený-v inteligentní světelný senzor, který automaticky zapne, když je okolní světlo nedostatečné.Ve srovnání s jinými dim 3-6 LED světla na trhu, tento solární schodiště, světlo je více unikátní, světlé a praktické.Ideální pro zahrady, terasy, paluby, ploty, cesty, přístřešky, schody, stěny, a další.

3. Vodotěsné sluneční paluby světlo je bez problémů v kombinaci s vysoce pevnostní ABS plastu, není třeba se obávat deště nebo sněhu.IP67 vodotěsný pro různé venkovní podmínky.Rez a oxidaci odolný, praktičtější než jiné venkovní plastové IP65 krok světla.

4. Snadná Instalace: Solární, rychlá a snadná instalace, žádné vedení potřebné, může být stanovena pomocí šroubů, toto venkovní solární schodiště světlo může být rychle nainstalována kdekoliv, že můžete přímo absorbovat sluneční světlo.

5. Solární schodiště světla s 800mAh polycrystalling dobíjecí baterie, může svítit více než 8H po plně solar nabitá.S Vestavěný světelný senzor, solární panel bude automaticky nabíjet během dne, a světlo se automaticky zapne za soumraku a vypíná za svítání.To bude držet přes celou sezónu bez nutnosti výměny baterie.

Styl:Moderní

Vodotěsný:IP67

Model:SS-BDW2

Jméno:Konvexní Čočky Nástěnného Svícnu(Reflektor,Vysoký Jas)

Solární panel:5,5 V 270mA

Baterie:18650 Li-ion 3.7 V 800mAh

LED:SMD5050 2KS

Funkce:řízení osvětlení, solární panel nabíjí baterii během dne a světla se automaticky v noci.

Doba nabíjení:více než 8 hodin

Osvětlení čas:více než 10 hodin.

Specifické Použití Produktu:Krok, Schodiště, Paluba, Terase, Dvorku, Přední Vnitřní/Venkovní Použití Venkovní Barva:Černá Materiál:ABS Velikost:155x98x60.5 mm Obsah Balení: 2 * Venkovní nástěnné světlo 1 sada * montážní šrouby příslušenství Pouze výše obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů