Krásná Karikatura Dýně Duch Micro Pryskyřice Řemesla Miniaturní Pro Halloween Dekorace Domácí Kancelář Stůl Pokoj Krajina, Ornament

(0) 0 Recenze | SKU: w7275

  • Původ: Pevninské Číně
  • Materiál: pryskyřice

Cena

49.87 Kč 71.40 Kč

Velikost:

Množství

Popis:

1. Vysoce kvalitní materiál: tato dekorace je vyrobena z vysoce kvalitní pryskyřice materiálu, s hladký a opotřebení odolný povrch, světlé barvy a není snadné slábnout, zajištění jeho dlouhodobé užívání.

2. Atmosféra stavby: Tento duch pryskyřice dekorace je perfektní dekorace Halloween téma, které můžete přidat zajímavé barvy pro váš domov, kancelář, párty nebo jakékoliv místo, kde chcete přidat festivalovou atmosféru.

3. Výběr dárek: nejen, že může být použita jako domácí dekoraci, ale také je vynikající volbou pro Halloween dárky.To může být vzhledem ke svým přátelům, příbuzným a dětem.Budou určitě líbit tento kreativní dárek.

4. Lehký a přenosný: Tento Halloween duch pryskyřice ornament je malé velikosti a lehké, a je velmi snadno se přenáší a obchod.Ve stejné době, jeho dno je stabilní a může stát stabilně na jakékoli letadlo.

Nový a vysoce kvalitní!

Použití: DIY malé příslušenství, malé ozdoby, micro krajiny, atd.

Materiál: Pryskyřice

Barva: Jak je znázorněno

Velikost: Referenční obrázek

Balíček zahrnuje: 1KS

Poznámka:

1. Vzhledem k ruční měření, prosím, aby chyba 1-3mm.

2. Jako různé počítače zobrazit různé barvy, děkuji za pochopení, skutečná barva produktu se může mírně lišit od obrázku.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů