Plastové Řemesla Skladování Organizátor Tote Přenosné Skladování Organizátor Taška, S Nastavitelným Rozděleny Pro Make-Up Art Dodávky

(0) 0 Recenze | SKU: w8021

  • Původ: Pevninské Číně

Cena

599.75 Kč 1 034.04 Kč

Velikost:

Množství

Plastové Řemesla Skladování Organizátor Tote Přenosné Skladování Organizátor Taška, S Nastavitelným Rozděleny Pro Make-up Art Dodávky Vícenásobné Použití: skladování možnosti včetně řemesel, výtvarné potřeby, pastelky, fixy, zápisníku zásoby, ukládání fotografií, stejně jako pro make-up štětce, kosmetika, řasy natáčky, rtěnku, červenat, mixéry, esenciální oleje, sprej na vlasy, kartáč na vlasy, konturovací sady, contour kit, a čisticí prostředky.

Odnímatelné děliče: mřížky uvnitř krabice mohou být přesunuty, jste měli lepší místo nějaké větší objekty v sousedních sítí.

Vysoce kvalitní Zesílenou Plastovou PP s Dřevěné Rukojeti: koš opatření 9.8 inch x 7.1 inch x 5.9 inch (25 x 18 x 15 cm) a váží 0.9 kg (408 g), netoxický a velmi odolný.Kontejner s bukového dřeva, držadla, takže to lze snadno přenášet tam, kde to potřebujete.

Barva: White & Modrá

Materiál: PP

Obsah Balení:

2 x Přenosný Koš

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů