6ks Sportovní Čelenky Pro Muže,Non-Slip Černobílá,Odvod Vlhkosti Potítko Pro Jogging, Jóga, Cyklistika, Fitness, Běh

(0) 0 Recenze | SKU: w89020

  • Původ: Pevninské Číně
  • Materiál: Polyester

Cena

221.68 Kč 351.78 Kč

Velikost:

Množství

6ks Sportovní Čelenky Pro Muže,Non-Slip Černobílá,Odvod Vlhkosti Potítko Pro Jogging, Jóga, Cyklistika, Fitness, Běh

[Odvod potu]jste stále obavy o pot teče do očí během cvičení?Použijte náš pot čelenka, určený pro muže nebo ženy, aby pot od očí a vlasů z obličeje.Sportovní čelenka zajišťuje, že se můžete zaměřit na vaše cvičení, aniž by otřel svou tvář.

Non-slip: školení čelenka je vyrobena z Polyesteru.Školení čelenka pro muže má dva non-skluzu silikonové kousky, které mohou zabránit pádu a zakrývá oči, když na sobě, abyste zajistili svou bezpečnost.

Elastické sportovní čelenky: sportovní čelenka pro muže je vyrobena z měkkého a vysoce elastický materiál, který je vhodný pro různé hlavy obvody.Nejsou příliš těsné nebo příliš volné, takže se budete cítit pohodlně během cvičení.Po sejmutí sportovní čelenka, žádné stopy zůstávají na čele.

Snadné použití: potítko pro muže je snadné na nošení, se táhne přímo na hlavu, čelenka pro muže šité do zadní části postroje umožňuje dát na pánské čelenka, aniž by se museli vázat uzly a neklouže z vlasů.Jsou snadno se čistí a rychle schnou.

Multifunkční sportovní čelenka: To může být použit pro jakoukoli školení nebo sportu, a může být nutné pro vaši práci.Sportovní pánské čelenky jsou vhodné pro chůzi, běh, turistika, jóga a jízda na kole, basketbal, fotbal, volejbal, lyžování.MMA a kondiční trénink.ideální pro dárky pro vaše oblíbené lidí

Design pro: fitness/cvičení/jóga/běh/golf/basketbal/trénink/outdoorové aktivity/denně

Barva: černá + šedá

Materiál: Polyester

Obsah Balení:

6 x čelenka

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: odraz Světla a různých displejů, mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů