Luky Vlasy Klipy Organizátor Zdi Visí Velká Kapacita Holka, Čelenka, Držák Na Sluneční Brýle Domů Skladování Věšák Prostorově Úsporný Příslušenství

(0) 0 Recenze | SKU: w9741

  • Použití: Drobnosti
  • Původ: Pevninské Číně
  • Značka: YOWEI

Cena

89.76 Kč 138.04 Kč

Velikost:

Množství

Vlastnosti:

1.2 řádky pásu design je dobrým pomocníkem pro uložení drobných vlasy příslušenství, vhodný nejen pro vlasy příslušenství různých velikostí, jako aligátor klipy, sponky do vlasů, hairbands, vlasy, čelenky, atd., ale také pro Elegantní dekor na dveře nebo stěny s uměleckým a vintage pocit, a to včetně dřevěné řemesla.Pomoc vaše dítě rozvíjet dobré skladování návyky.

2. Vlasy luk organizátor je unikátní vlastní konstrukci je snadná montáž.Nainstalovat v jednom kroku.Double string každá stuha v každé řadě na dveře, stěny, skříně.Nějaké sestřely nezpůsobí lískové ořechy pro vaše dítě.

3. Naše dětská vlasy luk držák je vyroben z přírodní plsti materiál, který je bez zápachu, odolné a není snadné, aby deformovat, s dvojité řetězce a dvojité vrstvy do díry.Páska je vyrobena z PP vláken, který je bezpečný a silný, není snadné zlomit, nebo oblečení, a může být použit na dlouhou dobu s důvěrou ve vaší aplikaci.

4. Dětská Vlasy Luk Organizátor Box je snadné ukládání a složit a chránit různé vlasové doplňky.Snadné balení, cestování-přátelský a také vhodný pro zavěšení na dveře, stěny, skříně ve vaší domácnosti nebo obchodě.

5. Ideální pro děti je školka, narozeniny, večírky, rodinné fotografie, svátky a dárky.Skvělé pro děti, dívky, matky, jako dárky.

Specifikace

100% zbrusu nový kvalitní

Název Položky:Vlasy Luk Držitel Organizátor

Materiál: Plsť

Barva:Jako obrázek show

Velikost:Jako obrázek show(1inch = 2.54 cm)

Aplikace: dětské pokoje, školky, obchod, atd

Balíček zahrnuje:

1*Skladovací vak (žádné další příslušenství)

Poznámka:

1.Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky může být lehce odlišná od barvy, která se ukázala na obrázcích.

2.Prosím, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" měření odchylka vzhledem k ruční měření.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů