6.5 palcový původní test 100% LQ065Y5DG01 průmyslové displeje

(0) 0 Recenze | SKU: w9771

  • Původ: Pevninské Číně

Cena

2 447.52 Kč

Velikost:

Množství

Doprava :

1, Doprava přes China Post Registrované Leteckou Poštou nebo ePacket.

2, Budeme posílat vaše zboží do 3 pracovních dnů poté, co dostaneme vaši objednávku .

3, Normálně se můžete dostat zboží do 27 kalendářních dnů .

4, Prosím, ujistěte se, že vaše přepravní informace ( včetně adresy / psč / telefonní číslo / kontaktní osoba), jsou správné, před cílem .Pokud chcete nám poslat na jinou adresu , pls, informujte nás předem , a nechat vzkaz v naší transakci.

Balení :

Vnější balení se silného kartonu , vnitřní balení je pěna , bude to silný a dostatečně bezpečný , aby se zabránilo dostat rozbité při přepravě .

Záruka :

1, Jsme se 12 měsíců záruka od je datum odeslání , bez ohledu na to, co problém s kvalitou je .

2, Pls zůstat v kontaktu s námi , pokud máte nějaké problémy, pls kontaktujte nás okamžitě , pomůžeme vám vyřešit problém co NEJDŘÍVE. .

Zpětná vazba :

1, Když se dostanete zboží , pls potvrdit, že jste dostal zboží .

2, Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, dejte nám svůj pozitivní zpětnou vazbu, která bude oceněna.

3, Pokud máte nějaký problém, prosím, kontaktujte nás před dát nějakou zpětnou vazbu , pls, dejte nám vědět o problému .Budeme se snažit v našich silách vyřešit problém za vás ASAP. .Spokojenost zákazníků je pro nás velmi důležité .

Připomenutí :

Naše cena není včetně jakékoliv celní daň / poplatek v cíli .Budete muset platit nějakou daň / poplatek, nebo ne , když zboží, získat Celní Odbavení v určení Celní , To závisí na zákony v zemi určení .

Existuje mnoho dalších vysoce kvalitní produkty v našem obchodě, jsme upřímně zveme, přidejte našeho obchodu, aby váš obchod seznamu.

Pokud máte nějaké požadavky, pls, neváhejte a kontaktujte nás, budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl, doufám, že můžete mít šťastný nakupování s námi.Nejlépe jde!

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů