Čarodějnice Kuchyně Čarodějnictví Plechová Cedule Vintage Rust Stylizovaný Dekor Dům Čarodějnice Magie Znalosti Kuchyň Požehnání Kadidla

(0) 0 Recenze | SKU: w9817

  • Tvar: Obdélník
  • Původ: Pevninské Číně
  • Materiál: Kovové
  • Styl: Pastorační Styl

Cena

272.45 Kč

Velikost:

Množství

[VYSOKÁ KVALITA] naše plechové cedule jsou vyrobeny z kovu, což není snadné, aby deformovat nebo zlomit.A kovové známky jsou lehké a odolné, takže je můžeme použít na dlouhou dobu.

[KRÁSNÝ OBRAZ] náš kovový nápis má krásný obraz,který je vhodný pro váš domov.Takže si můžete pověsit na své koupelny přidat estetický pro váš domov.

[NÁDHERNÉ NÁSTĚNNÉ VÝZDOBY] můžete pověsit na zeď, které můžete vytvořit svůj pokoj vypadat pěkně.

[SNADNO ZAVĚSIT] tato cedule má čtyři předvrtané Otvory, které lze snadno zavěsit, a tam jsou krimpovací, takže to nebude snadno spadnout.

[IDEÁLNÍ DÁREK] tato retro plechová cedule je ideální dárek pro vaši rodinu a přátele, protože jejich krásné tisku, a můžete si je poslat na Vánoce, Den Díkůvzdání, Halloween, Den svatého Valentýna, Nový Rok a tak dále.

specifikace

Materiál: kov

Velikost:12 x 8 palců (20x30cm)

Velikost:16 x 12 palců (40x30cm)

Balení obsahuje: 1x Tin Sign

Funkce

vysoce kvalitní

Naše plechové cedule byla vyrobená z vysoce kvalitní cín je kov, který je pevný a odolný.Takže se nemusíte bát, že bude ohýbat nebo tisku, není jasné.

pěkný tisk

Tento cín kov má dost a jasný tisk, který je dlouhotrvající a má jasné barvy.A můžete pověsit ho na pokoji, aby se budete cítit dobře.Navíc, můžete otřete jej s vodou k čištění, to nebude slábnout.Takže se nemusíte starat o čištění problém.

široké uplatnění

Cín znamení má mnoho použití, můžete pověsit je na obývací pokoj, garáž, domov, kuchyně, baru, restaurace, kavárny, bistra, hospody, garáže, kanceláře, hospody, ložnice nebo nějaké místo, které chcete.A můžete také použít na párty.Kromě toho, můžete je použít jako dárek pro své rodiny a přátele.

speciální dárek

Krásné vzory, aby se to lidem líbí na první pohled, a různé motivy jsou vhodné jako dárky pro různé místech, jako jsou milovníci koček, vtipné přátele,kolaudační párty.A co víc, tento dárek je vhodný pro sebe, matka, otec, sestra, bratr, přítel, kolega, soused, učitel, lékař, atd. A to je také skvělý dárek pro narozeniny, valentýn, promoce, den otců, den matek, den díkůvzdání, Štědrý den.

Perfektní Servis

Můžete, kontaktujte nás, pokud máte jakékoliv dotazy, a my vám odpovíme vám co nejdříve.A Náš původní záměr je, aby si koupit nejvhodnější produkt.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů