Penál Velká Kapacita Tužka Pouzdro Kapesní Přenosné Pero Případě Více Prostoru Pro Psací Potřeby Taška Multifunkční Tužka Pouzdro

(0) 0 Recenze | SKU: w1100

  • Původ: Pevninské Číně

Cena

247.52 Kč 495.26 Kč

Velikost:

Množství

[Velká Kapacita Pero Pouzdro] Pero velikost pouzdra: 22 x 9 x 13cm.Velká kapacita papírnictví box poskytuje dostatek úložného prostoru s elastické smyčky pero pravítko prostor a více prostoru pro ukládání papírnictví nebo jiné předměty.Multi-vrstva storage design pojme o 50 pera, nůžky, pásky a další.Interiér ok design poskytuje prostorné místo pro uložení malé poznámky, malé lístky; více oddílů pro pravítka, gumy, pásky, atd.

[Vysoce Kvalitní Plátno Materiál] Tento psací potřeby taška je vyrobena z vysoce kvalitní plátno materiál, omyvatelný, odolný proti opotřebení a trvanlivé .Zip je silný a hladký, žádné rušení jev, snadno otevřít a zavřít.

[Přenosné a Snadné Použití] Naše papírnictví tašku lze otevřít z horní nebo boční straně pro snadný přístup k položkám, tužka pouzdro může být rozvinula a stále na ploše.Boční rukojeť design je snadno přenosný a velmi výhodné, kompaktní pouzdro na tužku může být snadno dát do své tašky.

[Multi-funkční] Toto pero pouzdro s roztříštěný design může být použita jako cestovní taška, make-up taška, brašna na nářadí, mobilní telefon, taška, atd. Je vhodný pro kanceláře, školy, domácí a cestovní použití.

[Ideální Dárek] Naše papírnictví případě je ideální dárek pro přátele, děti a studenty na narozeniny, Vánoce, Den Dětí, promoce a jiné svátky.

Specifikace:

Název Produktu: Pouzdro Na Tužku

Materiál: plátno

Velikost: 22 x 9 x 13cm

Poznámky:

1.Tam může být mírné rozdíly mezi obraz a skutečné barvy zboží.Budeme se snažit v našich silách, aby vám ukázat přesné barvy.

2.Prosím, dovolte mírné rozměr rozdíl vzhledem k ruční měření.

1 x Pouzdro na Tužku

Velkokapacitní Pouzdro Na Tužku,Přenosné Pero Případě

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů