Ohrádka Vytáhnout Kroužky Dítě Postavit Kroužky Postýlky Vytáhnout Kroužky Dítě Chůzi 4ks Pohodlné A Praktické Dětské Postele vstát Kroužky

(0) 0 Recenze | SKU: w11820

  • Materiál: Plastové
  • Původ: Pevninské Číně
  • Věkové Rozmezí: 25-36m
  • Typ: Háček
  • Číslo Modelu: Dítě Vytáhnout Kroužky

Cena

129.43 Kč 259.08 Kč

Velikost:

Množství

Představujeme naše Ohrádka Vytáhnout Kroužky Baby - perfektní nástroj pro malé děti naučit samostatně chodit.Vyrobený s vysoce kvalitní PVC, tyto kroužky nebudou poškodit dítě ruce.Aby vaše dítě bezpečný a zábavný způsob, jak prozkoumat mobility s naším Dětská Ohrádka Vytáhnout Kroužky.

Specifikace:

Název produktu: Dětská Vytáhnout Kroužky

Materiál: PP

Velikost: cca 19.5 * 8.5 cm/7.7 * 3.3 v

Hmotnost: cca 32,5 g

Balení Seznam:

Dítě Vytáhnout Kroužky * 4

Poznámka:

V důsledku různých osvětlení a displej nastavení, produkt barvy se mohou mírně lišit od obrázků.

Vzhledem k rozdílu v ruční měření, prosím, dovolte 1-2cm rozdíl ve velikosti.

Více viz podrobnosti o produktu

1.Komfortní Uživatelské Zkušenosti: Dítě Vytáhnout Kroužky jsou vaše dítě je ideální chůze partnera.Přijmou ergonomický design, který poskytuje pohodlné a pohodlné uchopení pro podporu vaše dítě je první kroky bez jakékoliv nepohodlí.Tyto kroužky jsou vyrobeny z měkkého a odolného materiálu, aby zajistily, že jeho ruce jsou chráněny za všech okolností.

2.Klid: vytáhnout kroužky pro ohrádky jsou navrženy tak, aby byla zajištěna bezpečnost dětí, když se učí stát.Jsou odolné a robustní, vyrobený z vysoce kvalitního PVC, který nebude zlomit v důsledku nepřetržité chůze.

3.Snadné ovládání: snadno Pracovat bez instalace nástroje.Opravit vytáhnout kroužky přímo na vašeho dítěte postýlce a zlepšit jejich motorické schopnosti rozvoj s praktičností a lehkostí.Kompatibilní s ohrádky.

4.Self-Iniciativu Booster: Pomůže vaše dítě získat důvěru s Dítětem Vytáhnout Kroužky.Tyto prsteny působí jako podpůrný systém, což váš malý 1 schopnost postavit se na vlastní nohy a naučit se chodit samostatně.Není potřeba pomoci od druhých, jak se vytáhnout na kroužky a vzít nebojácný kroky směrem k nezávislosti.

5.Ideální Dárek: Dětská Ohrádka Vytáhnout Kroužky jsou navrženy tak, aby pomoci vaše dítě rozvíjet oko a koordinace rukou dovedností, stejně jako zvýšení jejich flexibility.By tahání kroužky, vaše dítě může také naučit se vstát a prozkoumat svět kolem nich.Dětská Ohrádka Vytáhnout Kroužky jsou perfektní dárek volbou pro každou příležitost.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů