Příplatek

(0) 0 Recenze | SKU: w130270

  • Původ: Pevninské Číně
  • Typ Položky: Poplatek, Kurýr express nebo jiný příplatek
  • barva: bílá

Cena

161.84 Kč

Velikost:

Množství

Kurýrní Expresní Přepravy Nákladů Nebo Jiný Příplatek

China post, EMS, DHL, Fedex, UPS,E-EMS, EMS,Mýtné, Rusko air, Epacket, Addtional náklady a tak dále

Naše taneční factory napájení a velkoobchod všechny druhy kvalitní balet dancewear a taneční boty s velmi konkurenceschopné ceny.

Proč si vybrat nás: 1.Naše továrna má 10 let zkušeností dancewear a taneční boty. 2.Máme QC týmu kontroly kvality. 3.Máme silnou výrobní schopnosti s několika výrobní obchodů a výrobních linek. 4.Naše návrhy,produkce,prodeje služby v kombinaci v jednom. 5.Naše inscenace,tam je asi 80% těžkých poptávka na celém světě. 6.Máme dlouholeté přímé zkušenosti v dovozu a vývozu obchodu. 7.Vysoká kvalita a dobré služby. 8.Máme nejlepší po-prodej servis. 9.OEM přijat. 10.Perfektní zpracování, přísné kontroly kvality systému

Doprava :

budeme loď na celém světě ,můžete si vybrat způsob dopravy dle vašich časových potřeb.

1.china post air mail o 15-60 pracovních dnů ,může trvat déle, pro některé oblasti, jako je Rusko ,Brazílie atd.

2.EMS trvá 7-15 pracovních dnů.

3.Fedex trvá 5-8 pracovních dnů.

4.DHL trvá 3-8 pracovních dnů.

my jen loď na adresu, kterou jste odešel na objednávku ,pokud budete potřebovat změny, prosím, kontaktujte nás před odesláním byla provedena.

Platební podmínky:

Přijímáme Podmíněná,kreditní karty,bankovní převod.Z bezpečnostních důvodů, budeme jen loď objednávky na dodací adresu, kterou jste potvrdil s Podmíněná.Pokud máte nějaké otázky o platbu ,prosím, neváhejte nás kontaktovat ,budeme se snažit, nejlepší vyřešit otázku.

Vrácení peněz:

přijímáme 100% náhradu, pokud výrobek má kvalitní problémy nebo nějaké neočekávané chyby.Nicméně kupující jsou žádáni, aby poslat produkty zpět do naší kanceláře.

Zpětná vazba:

Spokojenost zákazníků je pro nás velmi důležité.Pokud jste spokojeni s položkami jste si objednal, prosím, nechte 5 hvězd zpětnou vazbu.Pokud nejste spokojeni s položkami jste si objednal, prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Můžeme společně pracovat na vyřešení jakéhokoli sporu.

Děkuji moc za návštěvu!

Užijte si www.bistrodvorce.cz shopping!!

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů