Drone Dálkové Ovládání Silikonové Pouzdro Přesnost Silikonové protiskluzové Vlastnosti Zcela Zábaly Dálkový ovladač Pro DJI 3PROMINI3/AIR3/MINI2

(0) 0 Recenze | SKU: w1416

  • Kompatibilní Akční Kamera Značky: DJI
  • Původ: Pevninské Číně
  • Číslo Modelu: Ochranné Pouzdro
  • Značka: tmddotda

Cena

68.00 Kč 189.04 Kč

Velikost:

Množství

Body:

1.Silné Silikonové: Dron, Dálkové Ovládání Silikonové Pouzdro zcela zábaly dálkové ovládání a poskytuje komplexní ochranu před třením a znečištění.Je vyrobena z odolného materiálu, který vydrží každodenní používání a zabránilo poškrábání

2.Šoku-odolné: Vyrobeno z měkkého silikonového materiálu, Drone Dálkové Ovládání Silikonové Pouzdro může absorbovat vnější dopad a poskytují lepší anti-kolize schopnosti pro vaše drone dálkové ovládání.

3.Precision Fit Design: Dron, Dálkové Ovládání Silikonové Pouzdro má přesné řezy a díry, které odpovídají tlačítka a porty řadiče.To nemá vliv na klíčové operace a funkce dálkové ovládání, zajistí perfektní a pohodlné použití.

4.Protiskluzové Vlastnosti: Dron, Dálkové Ovládání Silikonové Pouzdro není pouze blokuje odlesky z obrazovky, ale také poskytuje pevnější přilnavost a protiskluzové vlastnosti.Ty jsou více pohodlné a stabilní při provozu dálkového ovládání.

5.Dobrá Ochrana:Dron, Dálkové Ovládání Silikonové Pouzdro nejen chrání displej před oslněním, ale také odolává skvrny a otisky prstů, aby vaše dálkové elegantní a čisté.

Chránit vaše drone dálkové s naší Drone Dálkové Ovládání Silikonové Pouzdro.Vyroben z měkkého silikonu, to zcela zábaly na dálkové ovládání s perfektní fit.Jeho protiskluzové vlastnosti udržet vaše dálkové elegantní a čisté, zatímco budete létat.Rozlučte se s škrábance a nečistoty!

Specifikace:

Název Produktu: Dron, Dálkové Ovládání Silikonové Pouzdro

Barva: červená, černá, šedá (barva volitelná)

Materiál: Silikon

Atribut: pro DJI Royal 3PRO dálkové ovládání silikonové pouzdro

Čistá hmotnost: cca 65g

Balení váha: cca 65g

Rozměry výrobku: 19.9*14.8*5 cm

Velikost balení: 19.9*14.8*5 cm

Seznam Produktů:

1*Drone Dálkové Ovládání Silikonové Pouzdro

Poznámky:

Prosím, dovolte 0,5 cm/0.20 chyba vzhledem k ruční měření.

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky, doufám, že můžete pochopit.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů