Dítě Říhnutí Tkaniny Bavlněné Bryndáčky Květinovým Potiskem Komfortní Bryndáčky Bryndáčky Dětské Kolo Bryndáčky Šetrný K Pokožce Novorozence Ošetřovatelství Dropship

(0) 0 Recenze | SKU: w15606

  • Styl: Módní
  • Věkové Rozmezí: 7-12m
  • Materiál: Polyester
  • Původ: Pevninské Číně

Cena

30.37 Kč 62.11 Kč

Velikost:

Množství

Vlastnosti:

OOTDTY

zbrusu nový a vysoce kvalitní

Květina Dětské Bryndáčky: bavlna bryndáček navrženy s 360 stupňů krku obklopen, květina neutrální pohlaví lze snadno přizpůsobit pro dítě jiné oblečení, měkký materiál udrží vaše děti obličeji, hrudníku a krku, suché a pohodlné.

Kůži Přátelský Materiál: slintání bib použít kvalifikovaný gázy-bavlna, netoxické vůně tisk, měkký a šetrný k pokožce, což pohodlné na nošení, prodyšný materiál a jemný květinový vzor, s perfektní výkony.

Vysoká Absorpční Slintání Bryndáček: bryndáček vystupoval s velmi kvalitní šití a super savý 6-vrstvy, měkký a snadno omyvatelný, ideální pro dítě každodenní použití, aby vaše malé děti mohou slintat v pohodlí a zůstat v suchu brady a hrudi celý den, a to zejména v jejich kousací den.

Nastavitelné Tlačítko: krmení bib navržen s 2 tlačítko, které vydržely dítě denně škubání a tahání, odolnost proti žmolkování, univerzální velikost vhodná pro novorozence až do 12 měsíců batole děti.

Skvělý Dárek: Naše dítě krmení bryndáčky jsou skvělé pro dítě, krmení, kousací období doprovázet dárek, vhodné pro děti k použití v kousací období, udržet dětské oblečení suché a pohodlné.

Specifikace:

Produkt Rozměr: Cca.24x25cm/9.45x9.84inch

Materiál: Bavlna

Možnost: 27 volitelná, jak obrázky zobrazeny, prosím, vyberte vaše preference

Balíček Zahrnuje:

1 Dítě Bib

Poznámka:

Prosím, dovolte 1-2cm chyby vzhledem k ruční měření.

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů