Pes Skládací Rampa Protiskluzová 2 V 1 Kroky Pro Psy, Aby Si Na Posteli Dřevěný Silný Pes Postele, Schody, Pevné Schody Pro Psa Easy Step

(0) 0 Recenze | SKU: w164700

  • Materiál: Dřevo
  • Pes Dveře Typ Položky: Bezpečnostní Rampy
  • Původ: Pevninské Číně
  • Číslo Modelu: Skládací Pes Rampu
  • Použitelný Psí Plemeno: Univerzální

Cena

1 439.77 Kč 3 599.20 Kč

Velikost:

Množství

Lehký a snadno se čistí, tyto kroky se mohou pochlubit anti-skluzu nohy a může být pohodlně umístěn v rohu vaše auto nebo pokoj.Nechte své chlupatým přítelem krok nahoru ve velkém stylu a pohodlí s našimi skládací psí kroky!

Specifikace:

Název Produktu: Skládací Pes Rampu

Barva: Černá

Balení seznam:

Skládací Pes Rampy*1

Více viz podrobnosti o produktu

1.Univerzální Použití: 2-in-1 skládací konstrukce vám umožní snadno převést z 2 kroky k rampě, takže je snazší pro vaše slabá a nemocná zvířata k dosažení pohovka, postel, auto, atd.

2.Vysoce kvalitní Materiál: Tento skládací pes rampa je vyrobena z pevné a bezpečné dřevěné konstrukce, což je dost na podporu 100 kilový pes.To je také snadno se přenáší a ukládat, protože váží jen 10 kilo a záhyby na polovinu.

3.Paw-Přátelský Trakce: Naše skládací pes rampa funkce anti-skluzu design a grippy koberec, aby bylo zajištěno bezpečné a spolehlivé lezení pro vaše chlupaté přítele.Plus, jeho lehké a odolné vybudovat umožňuje pohodlné přenášení a ukládání.

4.Pohodlné Skladování: skládací pes rampa je snadné ukládání a nosit, jak to je lehký.Můžete pohodlně umístit v rohu automobilu nebo místnosti a snadno pohybovat a ukládat, když není používán.To je ideální pro majitele venku, zajištění váš chlupatý společník může často dosáhnout vysoké povrchů bez jakýchkoli potíží.

5.Pohodlné Čištění: můžete použít pet čistící váleček pro rychlé odstranění zvířecích chlupů z skládací pes rampu, která má protiskluzové povrchy udržovat sjezdovky čisté a uklizené.

Recenze

Hodnocen 0/5 Na základě 0 Recenze

Napsat recenzi

Většina podobných produktů